Παρασκευή, 17 Μαΐ
18oC Αθήνα

“Φωτιά” ο Πανούσης για ΣΥΡΙΖΑ: “Μαζί με τους Πυρήνες τα γράφουν;” (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κάθε άλλο παρά… αποκλιμάκωση! Η κόντρα του Γιάννη Πανούση με την κυβέρνηση συνεχίζεται με αμείωτους και “πολεμικούς” ρυθμούς! Η απάντηση του πρώην υοπυργού είναι συνταρακτική.

Ήδη από χθες, είχε φανεί ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Πανούσης είναι persona non grata. Κι αυτό φάνηκε επισήμως και μάλιστα δύο φορές.

Με δύο ανακοινώσεις, η μία από την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη και η δεύτερη από το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος, στην οποία οι καταγγελίες του πρώην υπουργού για συνομιλίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με φυλακισμένα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς, χαρακτηρίστηκαν “αστείες, χυδαίες και προσβλητικές”!

Ο Γιάννης Πανούσης, λοιπόν, περνά στην αντεπίθεση. Και μάλιστα με τον πλέον σκληρό τρόπο. Σε δήλωσή του στον skai, κάνει μία απίστευτη δήλωση. Μία δήλωση μάλιστα, την οποία οι δημοπσιογράφοι του σταθμού του ζήτησαν να την πει και να την… ξαναπεί πριν την αποκαλύψουν, ρωτώντας τον αν συμφωνεί να δημοσιευθεί.

Ο πρώην υπουργός Δημοσίας Τάξης ήταν ανένδοτος και η δήλωσή του είναι η εξής: “Υπάρχουν περίεργες συμπτώσεις. Οι “Πυρήνες της Φωτιάς” με αποκάλεσαν “κατά… φαντασίαν Πρωθυπουργό”. Βλέπω υπουργούς να λένε ότι θέλω να γράψω ένα μυθιστόρημα. Εδώ υπάρχει ένας κοινός τόπος για το πρόσωπό μου. Ήθελα να ήξερα μαζί τα γράφουν αυτά που λένε;“.

Δείτε το βίντεο:

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε