Πολιτική

Φωτιά πήρε ο τοίχος του Παντελή Οικονόμου στο Facebook

Με ρυθμό πολυβόλου πέφτουν τα μηνύματα χρηστών στη σελίδα του νέου αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, ο οποίος κατήγγειλε το Μνημόνιο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Οικονόμου, πριν γίνει υπουργός, επέκρινε το Μνημόνιο λέγοντας ότι δεν βγαίνει και ζητούσε να γίνει καταγγελία του. Με την ανάληψη της θέσης, εκατοντάδες πολίτες έχουν μπει στο Facebook εκφράζοντας την οργή τους και ρωτώντας τον αν θα ψηφίσει τώρα το Μνημόνιο 2, που θα συνοδεύσει τον νέο δανεισμό.

Τα μηνύματα στον τοίχο του πέφτουν τώρα βροχή. Από καθαρά υβριστικά ως χιουμοριστικά, άλλα επικριτικά, άλλα εκφράζουν προβληματισμό.

“Κύριε Οικονομου θα έπρεπε να ντρέπεστε” αναφέρει ένας χρήστης. “Για την καρέκλα ρε γαμώτο” λέει άλλος. “Συγχαρητήρια “σύντροφε”. Ελπίζω ο μισθός του υπουργού να αξίζει τον κόπο για την θεαματική επιστροφή σου στον “σεβαστό” κόσμο των σοσιαλιστών του χαβαριού και της σαμπάνιας” λέει άλλος.

“Τίμησε τις μέχρι τώρα θέσεις σου και καταψήφισε το Μνημόνιο 2” λέει ένας τέταρτος. “Ντροπή” αναφέρει λακωνικά ένας πέμπτος, “Αιδώς” λέει ένας άλλος – αρχαιοπρεπώς.

“Kύριε Οικονόμου μέχρι χθες αλλα λέγατε και τώρα άλλα κάνετε. Αλλα τι να περιμένουμε από πολιτικούς. Κατά τ άλλα “Μην απαξιώνετε όλον τον πολιτικό κόσμο”” λέει μία κυρία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χρυσοχοΐδης: Επιδημία πλέον οι τηλεφωνικές απάτες – Ετοιμάζεται διάταξη με μεγαλύτερες ποινές για την εξαπάτηση ηλικιωμένων
Τι είπε για την επιχείρηση «ΚΟΜΒΟΣ» και την προσπάθεια της τροχαίας να περιορίσει την κίνηση - «Ο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε 20%-25% τη ροή σε όλη την Αττική»
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Άδωνις Γεωργιάδης: Απορώ με συναδέλφους μου που επέλεξαν να λείπουν από την χθεσινή γιορτή της ΝΔ
Ο υπουργός Υγείας σημειώνει ότι, παρά το γεμάτο πρόγραμμά του, επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στη γιορτή για τα 52α γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 36
Η ΕΛΑΣ για τον προϋπολογισμό: Η ανάπτυξη μένει στα χαρτιά και ο λογαριασμός στα νοικοκυριά
Φορολογικά έσοδα σε άνοδο, πιέσεις στα εισοδήματα και επενδύσεις που εξαρτώνται από το Ταμείο Ανάκαμψης συνθέτουν, κατά την ΕΛ.Α.Σ., μια διαφορετική εικόνα από εκείνη των κυβερνητικών εξαγγελιών
Αλέξης Τσίπρας, Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ)
Ανδρουλάκης: Αν ο κόσμος μάς εμπιστευτεί η Ελλάδα μπορεί να γίνει κανονική ευρωπαϊκή χώρα
Σε ερώτηση για τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες και τη σύγκλιση με άλλα κόμματα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι το κόμμα δίνει «τον αγώνα της κοινωνικής διεύρυνσης»
Νίκος Ανδρουλάκης
34