Πολιτική

Φωτιά στην Ηλεία: Αλέξης Τσίπρας και Φώφη Γεννηματά στις πληγείσες περιοχές

Τις περιοχές που επλήγησαν από την επέλαση της φωτιάς στην Ηλεία θα επισκεφτεί την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας. Το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ηλεία θα βρεθεί και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί την Πέμπτη στις πληγείσες από τη φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία και τα γύρω χωριά στην Ηλεία. Ο κ. Τσίπρας θα έχει επαφές με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής.

Φώφη Γεννηματά

Τις πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας θα επισκεφθεί την Παρασκευή και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της κ. Γεννηματά έχει ως εξής:

– Στις 12:00 επίσκεψη στο χωριό Πεύκες και μισή ώρα αργότερα στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας.

– Στις 13:30 επίσκεψη στο Δημαρχείο Πύργου

– Στις 14:00 συνάντηση με εθελοντές στο Πάρκο Ξυστρή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: Υποδύεται τον «ήρωα της διαφάνειας» για ΟΠΕΚΕΠΕ όταν λειτουργεί ως επισπεύδων της συγκάλυψης
«Μέχρι στιγμής η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιστέκεται σθεναρά σε κάθε προσπάθεια διαλεύκανσης του σκανδάλου στον ΟΠΕΚΕΠΕ και επιτίθεται στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, που ζητούν τον έλεγχο»
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν θα κάνουμε πίσω όποιο κι αν είναι το πολιτικό κόστος, μέχρι να τιμωρηθούν όσοι έλαβαν παράνομες ενισχύσεις
«Τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου. Ο μήνας αυτός μας «πήρε μακριά» τον μεγάλο μας τραγουδοποιό, Διονύση Σαββόπουλο. Όμως, με έναν τρόπο, ο Νιόνιος θα είναι πάντα εδώ»
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες 78