Πολιτική

Φωτιά στον Κάλαμο: Για “φτηνή αντιπολίτευση” Μητσοτάκη κάνει λόγο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Για "φτηνή αντιπολίτευση" κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη το υπουργείο προστασίας του πολίτη απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ που κατηγορούσε για ανικανότητα την κυβέρνηση και τον Νίκο Τόσκα. Τονίζει μάλιστα ότι έχουν τέτοια αδημονία που δεν περιμένει καν να σβηστούν οι φλόγες.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΝΔ, και ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά, συνεχίζουν τη φτηνή αντιπολίτευση τη στιγμή ακριβώς που οι άνδρες της Πυροσβεστικής, κάτοικοι και εθελοντές δίνουν μάχη με τις φλόγες – είναι τέτοια η αδημονία τους που δεν περιμένουν καν να τεθούν υπό έλεγχο οι πυρκαγιές. Δεν θα τους ακολουθήσουμε. Τους θυμίζουμε μόνο τα πραγματικά στοιχεία:

– Οι πυρκαγιές εκδηλώνονται σε περιοχές όπου προβλέπεται υψηλός κίνδυνος (δείκτης 4).

– Τα τελευταία εικοσιτετράωρα εκδηλώθηκαν πυρκαγιές σε Ζάκυνθο (15 μόνο σε μία ημέρα!), σε πολλές περιοχές της χώρας, καθώς και στην Καισαριανή, το Άλσος Βεΐκου, το Κορωπί και στον Κάλαμο –δίπλα ή μέσα στη πρωτεύουσα, δηλαδή.

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα την κατάσταση, καθώς αυτά τα στοιχεία δεν δείχνουν να απασχολούν τη Νέα Δημοκρατία.

Καλό θα είναι και η αντιπολίτευση να μην παίζει με τη φωτιά κάνοντας φτηνή «πολιτική», την ώρα που πυροσβέστες και συνάνθρωποί μας δίνουν μάχη να σώσουν το φυσικό και οικισμένο περιβάλλον, τις περιουσίες τους και, το πιο σημαντικό, να μη θρηνήσουμε θύματα. Ας σοβαρευτεί, τουλάχιστον, στις δύσκολες αυτές ώρες”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συλλυπητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη για τον θάνατο της Μαργαρίτας Παπανδρέου: Άφησε το δικό της αποτύπωμα για την ισότητα των φύλων
«Στη μακρά διαδρομή της, η Μαργαρίτα Παπανδρέου επέλεξε να πορευτεί πάντα με διακριτικότητα και αξιοπρέπεια», σημειώνει ακόμη ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης