Πολιτική

Φωτιές: Η Αριστοτελία Πελώνη απαντά στον Αλέξη Τσίπρα

Μαίνεται η πολιτική αντιπαράθεση πάνω από τις φωτιές. Στις νέες επικρίσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα από την πυρόπληκτη Ηλεία, έδωσε απάντηση η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

«Δεν πέρασαν ούτε δύο μέρες από τη μέρα που με τόση ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια ο κ. Τσίπρας μάς προσέφερε τη συναίνεσή του και σήμερα δηλώνει ότι είμαστε ανάξιοι αυτής. Ας είναι», σημειώνει σε δήλωσή της η Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την Ηλεία.

Και επισημαίνει: «Η πρότασή μας να συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ με προτάσεις στην Επιτροπή Μπένου για την Ανασυγκρότηση της Εύβοιας εξακολουθεί να ισχύει. Αυτή τη φορά ίσως να ανταποκριθεί. Όχι όπως έκανε με τoν ορισμό εκπροσώπου του στη Διακομματική Επιτροπή για τα ζητήματα της Πολιτικής Προστασίας, κάτι για το οποίο αδιαφορεί επιδεικτικά από τις 7 Ιουλίου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Καραμανλής για τον θάνατο του Δημήτρη Σταμάτη: «Αποχαιρετώ τον συναγωνιστή από τα πρώτα μας βήματα στη Θεσσαλονίκη»
Ο πρώην υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών έπειτα από πολύχρονη μάχη με σοβαρή ασθένεια
Ο Κώστας Καραμανλής με τον Δημήτρη Σταμάτη σε συνάντησή τους λίγο πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Μαρτίου 2004
Το «ευχαριστώ» του Ζελένσκι στην Ελλάδα – Η ανάρτησή του μετά την ενεργειακή συμφωνία
«Από τις πρώτες μέρες της πλήρους εισβολής της Ρωσίας, η Ελλάδα μας βοηθά, συνεργάζεται με την Ευρώπη και με άλλους εταίρους, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα καταστήσουν δυνατή την ειρήνη»
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 5
Μητσοτάκης: Ενεργοποιήθηκε ο κάθετος διάδρομος, η Ελλάδα κόμβος ενέργειας - Ζελένσκι: Ευχαριστώ Ελλάδα και ΗΠΑ
«Η Ευρώπη θα σταματήσει να αγοράζει ρωσικό φυσικό αέριο, το οποίο δεν θα μπορεί πια να εισέρχεται μεταμφιεσμένο στην ήπειρό μας» τόνισε ο πρωθυπουργός για τις συμφωνία που υπέγραψε η Ελλάδα με την Ουκρανία
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Κυριάκος Μητσοτάκης 288