Πολιτική

Φωτίου: Γελοιότητες ότι “εξοργίστηκα” με την υπουργοποίηση Αχτσιόγλου

Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που την εμφανίζουν ενοχλημένη από την τοποθέτηση της Έφης Αχτσιόγλου στο τιμόνι του υπουργείου Εργασίας, προχώρησε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, μέσω μηνύματος στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκεκριμένα, η κ. Φωτίου αναφέρει τα εξής: «Διαβάζω σε διάφορα “έγκυρα” σάιτ πως “εξοργίστηκα” με την τοποθέτηση της Έφης Αχτσιόγλου στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας. Όποιος αναπαράγει αυτές τις γελοιότητες, δεν γνωρίζει ούτε τις αξίες της Αριστεράς ούτε την αξία της νέας υπουργού!».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΘΑ σε Τουρκία: Η Ελλάδα δεν αποδέχεται αναθεωρητικές προσεγγίσεις και τετελεσμένα
Αιχμηρή απάντηση της Αθήνας στον απόηχο των νέων προκλητικών δηλώσεων του Γκιουλέρ για την Αν. Μεσόγειο - «Οι Ένοπλες Δυνάμεις διατηρούν υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα και αποτρεπτική ισχύ»
Φρεγάτα
«ΕΛΑΣ – Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη»: Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Τσίπρα αναλαμβάνει η Θεώνη Κουφονικολάκου
Στο επικοινωνιακό επιτελείου του νέου πολιτικού εγχειρήματος του πρώην πρωθυπουργού, ως αναπληρωτές ορίζονται οι: Καρπουχτσής, Μπαλατσούκας, Νυφούδης και Παπαδοπούλου
Η Θεώνη Κουφονικολάκου 49