Πολιτική

ΦΩΤΟ: Το αεροσκάφος με βλάβη που μετέφερε τον Ε. Βενιζέλο

Μια μεγάλη ρωγμή στο εξωτερικό τζάμι του πιλοτηρίου, ήταν ο λόγος που το VIP κυβερνητικό αεροσκάφος που μετέφερε τον Ευάγγελο Βενιζέλο έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη. 

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, καθώς και αντιπροσωπεία της κυβέρνησης, είχαν αναχωρήσει από την Τουρκία, όπου έδωσαν το παρών στην ορκωμοσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και ταξίδευαν με προορισμό το Μιλάνο. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας στις 11.54 το Embraer 209 προσγειώθηκε στην Άγκυρα για να μεταφέρει τον κ. Βενιζέλο στην πόλη της Ιταλίας. Ξαφνικά κι ενώ πετούσε πάνω από τη Θάσο, το αεροσκάφος παρουσίασε ρωγμή στο εξωτερικό τζάμι του πιλοτηρίου χωρίς, ωστόσο, να δημιουργηθεί πρόβλημα συμπίεσης.

Ο πιλότος ζήτησε να προσγειωθεί εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη, από όπου ένα δεύτερο Embraer παρέλαβε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναγκαστική προσγείωση έκανε το αεροπλάνο που μεταφέρει τον Ε. Βενιζέλο

Με άλλο Embraer πάει Μιλάνο ο Βενιζέλος μετά την αναγκαστική προσγείωση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παραδόθηκαν 164 νέα οχήματα στην Πυροσβεστική – Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ακολουθούμε έναν σχεδιασμό ο οποίος με προσήλωση και επιμονή αποδίδει»
Τα 164 οχήματα αξίας 15.550.000 ευρώ περιλαμβάνουν υδροφόρα εξοπλισμένα με δεξαμενές χωρητικότητας 12.000 λίτρων, και οχήματα μεταφοράς προσωπικού και εξοπλισμού
Κυριάκος Μητσοτάκης
20
Σε οριακό σημείο οι σχέσεις Ανδρουλάκη – Δούκα: Ποιες οι εισηγήσεις προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
Στελέχη που βρίσκονται κοντά στο προεδρικό περιβάλλον  ανέφεραν, πάντως, ότι με όσα λέει ο Χάρης Δούκας υπονομεύει  τις προσπάθειες συσπείρωσης που γίνονται από τον Νίκο Ανδρουλάκη
Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας 11
Γιώργος Γεραπετρίτης: «Το Κυπριακό είναι στην κορυφή της ατζέντας του ΓΓ του ΟΗΕ – Στόχος μας η επανένωση της Μεγαλονήσου»
Ο υπουργός Εξωτερικών σχολίασε και την τοποθέτηση Προσωπικής Απεσταλμένης που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο ζήτημα - «Το μήνυμα μιας ενιαίας Κύπρου είναι σήμερα αναγκαίο στον κόσμο»
Γιώργος Γεραπετρίτης 2
Η Ελλάδα ετοιμάζει τη δική της απάντηση στον ΟΗΕ μετά τη Ρηματική Διακοίνωση και τον χάρτη – πρόκληση της Λιβύης
Ο νέος προκλητικός χάρτης που κατέθεσε στον ΟΗΕ η κυβέρνηση της Τρίπολης με τον οποίο οριοθετεί με συντεταγμένες την υφαλοκρηπίδα της Λιβύης έως τις ακτές της Κρήτης ουσιαστικά «φωτογραφίζει» ως… «εντολέα» την Τουρκία
Ο χάρτης που κατέθεσε η Λιβύη στον ΟΗΕ 4