Πολιτική

Φοβάμαι διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ” δηλώνει ο βουλευτής Σ. Παπαδόπουλος

Θα συζητήσουμε με νηφαλιότητα την πρόταση μομφής για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Βαρουφάκης έλεγε πως το Grexit είναι καταστροφή και μετά μας έλεγε ότι ήταν έτοιμος για την ρήξη, η συμφωνία είναι επονείδιστη όμως όποιοι διαφωνούν να παραιτηθούν, τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Παπαδόπουλος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Φοβάμαι διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ορατές οι ιδεολογοπολιτικές διαφωνίες. Ο συμβιβασμός ήταν οδυνηρός και η συμφωνία επονείδιστη όμως η λαϊκή εντολή είναι η παραμονή στην ευρωζώνη. Όταν διαφωνείς με μια πολιτική οφείλεις να παραιτηθείς” ξεκαθάρισε στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Παπαδόπουλος.

Ο ίδιος προανήγγειλε πως θα συζητήσουν την πρόταση μομφής για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και μετά επιτέθηκε στον Γιάνη Βαρουφάκη.
Αυτός έλεγε ότι η έξοδος από το ευρώ είναι Αρμαγεδώνας και μετά μας έλεγε στην ΚΟ ότι ήταν έτοιμος για την ρήξη”.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Πολάκης σε Σωκράτη Φάμελλο: «Το δίλημμα δεν είναι αν θα είμαστε με τον Τσίπρα, αλλά αν την επόμενη ημέρα θα υπάρξει ΣΥΡΙΖΑ»
«Είμαι υπερήφανος για όσα έγιναν το 2015 – 2019 όχι για όσα έγιναν το 2019 – 2023» - Τροπολογία κατά της αυτοδιάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε ο Πολάκης και άλλα 5 μέλη
παύλος πολάκης
Σωκράτης Φάμελλος στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ: Είμαστε δίπλα στην πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα, δεν έχουμε κανένα περιθώριο για plan Β
«Οι μοναχικές πορείες δεν αποτελούν λύση για τις ανάγκες της κοινωνίας. Οι προσωπικές επιλογές δεν είναι αριστερή στάση» τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
43
Παύλος Μαρινάκης: Ο Αντώνης Σαμαράς θα κριθεί από τις εκλογές – Στερείται λογικής η ταύτιση Μητσοτάκη με Τσίπρα
Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την Πέμπτη ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τους αντικαταστάτες του Κωνσταντίνου Κυρανάκη στο υπουργείο Μεταφορών και του αείμνηστου Νίκου Ταγαρά στο υπουργείο Περιβάλλοντος
Ο Παύλος Μαρινάκης
15
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε δίνη συγκρούσεων λόγω Τσίπρα: Πεδίο μάχης η ΚΕ για τη «συντροφική» γραμμή Φάμελλου, με «μπαλωθιές» Πολάκη
Η εισήγηση για μη αντιπαραθετική στάση απέναντι στην ΕΛΑΣ άναψε φωτιές στην Κουμουνδούρου, με τον βουλευτή Χανίων να προειδοποιεί ότι το κόμμα δεν μπορεί να «δανείζει στελέχη»
Σωκράτης Φάμελλος / Παύλος Πολάκης 14