Πολιτική

Φρέντι Μπελέρης: Ο αγώνας μας είναι δίκαιος και στο τέλος θα νικήσουμε

«Η υποψηφιότητά μου είναι μια μεγάλη υποχρέωση, μια μεγάλη τιμή που μου έγινε από πλευράς του Έλληνα πρωθυπουργού. Μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω τον αγώνα μου για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Χειμμαριωτών αλλά και το σύνολο των ομογενών στην Αλβανία» είπε ο Φρέντι Μπελέρης, για την υποψηφιότητά του για τις Ευρωεκλογές.

«Ο αγώνας μας είναι δίκαιος και στο τέλος θα νικήσουμε» τόνισε ο Φρέντι Μπελέρης, μιλώντας στον Alpha μέσα από τη φυλακή, λίγο πριν τις Ευρωεκλογές.

«Η εκλογή μου στην Ευρωβουλή αν πραγματοποιηθεί, με τη βοήθεια του Θεού και ασφαλώς των απανταχού Ελλήνων, θα είναι μία δυνατότητα να συνεχίσω τον αγώνα μου για τη Δημοκρατία και για το κράτος Δικαίου» τόνισε.

«Πρέπει να βγούμε από αυτή τη μάχη ως ελληνισμός, περήφανοι και ελεύθεροι. Η δύναμή τους, μου δίνει δύναμη να αντέξω και να πάμε τα πράγματα πιο πέρα. Να πάμε τη φωνή της ελληνικής μειονότητας στην Ευρώπη» κατέληξε ο Φρέντι Μπελέρης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Εμμανουήλ Καραλή: «Με ένα ακόμα τεράστιο άλμα, πέτυχες να μας σηκώσεις μαζί σου ψηλά, μπράβο Μανόλο!»
«Συνέχισε να κατακτάς τους στόχους που θέτεις και κράτα για πάντα εκείνο το χαμόγελό σου, που δίνει σε όλους μας χαρά και αισιοδοξία», τονίζει ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης
Αντώνης Σαμαράς για την υπόθεση Novartis: «Η Δικαιοσύνη πρέπει να φτάσει και στους ηθικούς αυτουργούς»
Μετά την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για φυλάκιση με αναστολή στους δύο πρώην προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επανέρχεται με αιχμηρή δήλωση
Ο Αντώνης Σαμαράς 2