Πολιτική

Φρέντι Μπελέρης: Θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχει στο Μέγαρο Μαξίμου στις 13.00 ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Φρέντι Μπελέρης. 

Ο Φρέντι Μπελέρης ο οποίος πήρε σήμερα πενθήμερη άδεια από τις φυλακές του Φίερι στην Αλβανία για να μπορέσει να ορκιστεί ευρωβουλευτής θα προσγειωθεί στην Αθήνα γύρω στις 12.30 και αμέσως μετά θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ο Φρέντι Μπελέρης, αναχωρώντας από τις φυλακές της Αλβανίας επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο της ελληνικής πρεσβείας το οποίο τον μετέφερε στα Τίρανα και από εκεί μετέβη αεροπορικώς στην Αθήνα και αμέσως μετά στο Στρασβούργο.

«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη όλους αυτούς τους μήνες, είμαι συγκινημένος και χαρούμενος, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Αθήνα», τόνισε. Έξω από τη φυλακή τον κ. Μπελέρη ανέμενε η σύζυγός του, όπως και άλλα συγγενικά του πρόσωπα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Μπακογιάννης: «Η προστασία των “πράσινων” χώρων της Αθήνας δεν αφορά μόνο τη φύση, αλλά την καθημερινότητά μας»
Ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στην Αρμενία στην παγκόσμια διάσκεψη του ΟΗΕ για τη βιοποικιλότητα (COP17), εκπροσωπώντας την ευρωπαϊκή αυτοδιοίκηση
μπακογιαννης
Ένταση Σδούκου και Αντωνοπούλου για το σκάνδαλο στο μπάσκετ και τον «εκλεκτό του Μαξίμου»: «Είστε με τα καλά σας;» – «Συκοφαντία και λάσπη»
Η τομεάρχης της ΕΛΑΣ συνέδεσε τις αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο επί Αυγενάκη - Για αυθαίρετα συμπεράσματα και συκοφαντίες έκανε λόγο η εκπρόσωπος της ΝΔ
Σδούκου και Αντωνοπούλου
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Γιαννακόπουλος του «Χωριάτικου» καταδικάστηκε επί Σαμαρά και αφέθηκε ελεύθερος επί Τσίπρα
«Από τη μια μας κατηγορούν ως την κυβέρνηση της διαφθοράς και από την άλλη οι ελεγκτικοί μηχανισμοί επί της κυβερνήσεως διαφθοράς εξαρθρώνουν το ένα μετά το άλλο όλα κυκλώματα που κλέβανε το κράτος»
Άδωνις Γεωργιάδης 10
Μήνυμα Ανδρουλάκη για το καλώδιο και το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Δεν θα γίνει ανεκτή καμία αναγνώριση δικαιωμάτων στην Τουρκία»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, από τη Θεσσαλονίκη, υπογράμμισε την ανάγκη ολοκλήρωσης του έργου Ελλάδας – Κύπρου βάσει του διεθνούς δικαίου και προστασίας των κυριαρχικών δικαιωμάτων
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ