Πολιτική

“Φροντιστήριο” από Χρυσοχοΐδη και Μηταράκη σε στελέχη της ΝΔ για μεταναστευτικό και ασφάλεια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με στελέχη της ΝΔ θα συναντηθούν την ερχόμενη Κυριακή Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Νότης Μηταράκης και αντικείμενο της συζήτησής τους θα είναι ασφαλώς το μεταναστευτικό και η ασφάλεια.

Συμβολικά, μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα περάσει το κατώφλι των γραφείων της ΝΔ, καθώς εκεί θα γίνει η συνάντηση.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά ημερίδων με τίτλο «Κλείνουμε τις εκκρεμότητες του χθες – Δημιουργούμε σε στέρεες βάσεις την Ελλάδα του Αύριο», οι οποίες αφορούν τους υποψήφιους βουλευτές και ευρωβουλευτές της ΝΔ – όχι, δηλαδή, τους εν ενεργεία, οι οποίοι θα ενημερωθούν εντός του πλαισίου της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Την πρωτοβουλία έχει αναλάβει ως επικεφαλής του κομματικού μηχανισμού ο γραμματέας της ΝΔ, Γιώργος Στεργίου και στόχος είναι να παραμείνει «συνδεδεμένο» το κόμμα με την κυβέρνηση.

Η επιλογή, εξάλλου, του θέματος με το οποίο ανοίγει η αυλαία των εκδηλώσεων διόλου τυχαία είναι. Αντιθέτως, μοιάζει απολύτως στοχευμένη λόγω των εξελίξεων στο μεταναστευτικό και των αντιδράσεων που υπάρχουν στις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες προέρχονται και από «γαλάζια» στελέχη.

Σ’ αυτή την εκδήλωση λοιπόν, θα έχουν όλα τα στελέχη την ευκαιρία να ενημερωθούν απευθείας από τους αρμόδιους υπουργούς και να συζητήσουν μαζί τους, ενώ κατ’ αυτόν τον τρόπο αναμένουν από τα υψηλά κλιμάκια της Πειραιώς να μεταφέρουν στις τοπικές κοινωνίες τη γραμμή της κυβέρνησης και να αποφευχθούν οι διαφοροποιήσεις που μπορεί σε ζητήματα όπως η «καυτή πατάτα» του μεταναστευτικού να είναι επώδυνες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Γιώργο Σουφλιά: Άφησε το δικό του αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας
«Εργάστηκε για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές, ενώ προώθησε τολμηρές αλλαγές στον χώρο της Παιδείας»
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Αντώνης Σαμαράς προαναγγέλλει νέο κόμμα: Έχω πάρει τις αποφάσεις μου και θα τις ανακοινώσω όταν και όπως πρέπει – Η ομιλία στο Ηράκλειο
Η σημερινή εικόνα Τσίπρα-Μητσοτάκη θυμίζει το στίχο από το τραγούδι του Μηλιώκα: “πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα, ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ”
Αντώνης Σαμαράς
184