Πολιτική

Γ. Παπανδρέου για ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί που μας έλεγαν Πινοσέτ, τώρα μας θεωρούν πολύφερνες νύφες

Νέο "Όχι" από τον Γιώργο Παπανδρέου στα σενάρια συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι συντηρητικός χώρος, που συνεργάστηκε με ένα ακροδεξιό κομμάτι.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέα κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων για συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ από τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και των φημών ότι του προτάθηκε από το κυβερνών κόμμα να γίνει επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

“Θίγομαι ακόμη και που ακούω ότι μου έγινε πρόταση, δεν θα διαπραγματευόμουν ποτέ τις θέσεις μου“, είπε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ενώ για τα περί συνεργασίας είπε: “Αυτοί που μας έλεγαν παλαιοτέρα γερμανοτσολιάδες και Πινοσέτ τώρα μας θεωρούν πολύφερνες νύφες, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται για τις ψήφους εν όψει εκλογών”.

Ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε την θέση του πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε ότι είναι ένας συντηρητικός χώρος, που συμμάχησε με ένα ακροδεξιό κομμάτι, τους ΑΝΕΛ.

Αναφερόμενος στην υπουργοποίηση των κυρίων Μωραΐτη και Τόλκα, δύο στελεχών που “χρεώνονται” στον ίδιο, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε πως, αν τον ρωτούσαν, θα τους έλεγε πως ήταν λάθος αυτό που έκαναν.

Ο πρώην πρωθυπουργός πάντως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διαλόγου με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μετά τις εκλογές που όπως σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις χάσει. “Ας αξιολογήσει τα λάθη του, ας κάνει την αυτοκριτική του γιατί συγκάλυψε τον καραμανλισμό, είχε προσωπική συνεργασία με τον κ Παυλόπουλο και τον κ Καμένο και εδώ είμαστε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τη ΝΔ εκτίμησε πως δεν έχει αναγνωρίσει τα λάθη της, προσπαθεί να προστατέψει τον πρώην ηγέτη της Κώστα Καραμανλή και ο ίδιος δεν της έχει καμία εμπιστοσύνη, καθώς δεν έχει θετική εμπειρία από τη διακυβέρνηση Σαμαρά.

Τέλος ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε πως στις εκλογές θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα.

Πηγή: skai.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Σφάχτηκαν» Μπάρκας και Γεωργιάδης: «Χοροπηδούσες σαν χούλιγκαν» – «Την έδρα που σου ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ την έδωσες;»
Η κριτική του ανεξάρτητου βουλευτή για τα συνθήματα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η απάντηση του υπουργού Υγείας και η νέα προσωπική αιχμή για το παρελθόν του στο ΛΑΟΣ
Κώστας Μπάρκας και Άδωνις Γεωργιάδης
Ρωμανός: «Ψέμα ότι ο Τσίπρας ήταν πάντα απέναντι στη βία» – Η Αυγή είχε ένθετο «ω έλατο, ω έλατο τι ωραία που αρπάζεις»
Σφοδρά πυρά από τον διευθυντή Ψηφιακής Επικοινωνίας του πρωθυπουργού στον πρόεδρο της ΕΛΑΣ με αναφορές στα επεισόδια μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου - Η αντιπαράθεση με τον Γρηγόρη Θεοδωράκη για τις κινητοποιήσεις
Νίκος Ρωμανός, ΝΔ
5
Μπακογιάννη κατά  Σαμαρά: «Όσα είπε για την ακρίβεια στερούνται σοβαρότητας» – «Το νέο κόμμα θα κάνει κάποια ζημία, όχι φοβερή»
Η απάντηση της βουλευτού της ΝΔ στην κριτική του πρώην πρωθυπουργού - Οι αναφορές στον Καράογλου, την αλαζονεία των υπουργών και τον Αλέξη Τσίπρα
Ντόρα Μπακογιάννη
5
Κυριάκος Μητσοτάκης από τον «Δημόκριτο»: «Η κυβέρνηση συνομιλεί με το αύριο, άλλες πολιτικές δυνάμεις παραμένουν στο χθες»
Αιχμές του πρωθυπουργού προς την αντιπολίτευση κατά τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών - Έμφαση στην έρευνα, την καινοτομία και τις προοπτικές της νέας γενιάς
Κυριάκος Μητσοτάκης, εγκαίνια «Δημόκριτος»
41
Ο Μιχάλης Μπεκίρης απαντά με εξώδικο στη Documento για τα δημοσιεύματα – Την αποπομπή του από τον Μητσοτάκη ζητά το ΠΑΣΟΚ
Νέα παρέμβαση της Χαριλάου Τρικούπη για το πτυχίο και το ΦΕΚ διορισμού του συνεργάτη του πρωθυπουργού - Ερωτήματα και από την ΕΛΑΣ για την ιδιότητά του, τις αποδοχές και την αγορά ακινήτου
Μιχάλης Μπεκίρης 8
Συναγερμός στο Μαξίμου για τις κινητοποιήσεις της Τετάρτης με το βλέμμα στη Γαλλία: Το «καρφί» προς Τσίπρα και το μήνυμα Μητσοτάκη
«Η Ευρώπη πρέπει να δώσει επείγοντα χαρακτήρα στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης - Δεν μπορεί να φτάσει Δεκέμβριος και να συζητάμε ακόμη προτάσεις» δηλώνει στο newsit.gr στέλεχος της κυβέρνησης
ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ