Δευτέρα, 26 Φεβ.
13oC Αθήνα

Γ. Παπανδρέου για ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί που μας έλεγαν Πινοσέτ, τώρα μας θεωρούν πολύφερνες νύφες

Γιώργος Παπανδρέου

Νέο “Όχι” από τον Γιώργο Παπανδρέου στα σενάρια συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι συντηρητικός χώρος, που συνεργάστηκε με ένα ακροδεξιό κομμάτι.

Νέα κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων για συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ από τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και των φημών ότι του προτάθηκε από το κυβερνών κόμμα να γίνει επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

“Θίγομαι ακόμη και που ακούω ότι μου έγινε πρόταση, δεν θα διαπραγματευόμουν ποτέ τις θέσεις μου“, είπε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ενώ για τα περί συνεργασίας είπε: “Αυτοί που μας έλεγαν παλαιοτέρα γερμανοτσολιάδες και Πινοσέτ τώρα μας θεωρούν πολύφερνες νύφες, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται για τις ψήφους εν όψει εκλογών”.

Ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε την θέση του πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε ότι είναι ένας συντηρητικός χώρος, που συμμάχησε με ένα ακροδεξιό κομμάτι, τους ΑΝΕΛ.

Αναφερόμενος στην υπουργοποίηση των κυρίων Μωραΐτη και Τόλκα, δύο στελεχών που “χρεώνονται” στον ίδιο, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε πως, αν τον ρωτούσαν, θα τους έλεγε πως ήταν λάθος αυτό που έκαναν.

Ο πρώην πρωθυπουργός πάντως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διαλόγου με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μετά τις εκλογές που όπως σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις χάσει. “Ας αξιολογήσει τα λάθη του, ας κάνει την αυτοκριτική του γιατί συγκάλυψε τον καραμανλισμό, είχε προσωπική συνεργασία με τον κ Παυλόπουλο και τον κ Καμένο και εδώ είμαστε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τη ΝΔ εκτίμησε πως δεν έχει αναγνωρίσει τα λάθη της, προσπαθεί να προστατέψει τον πρώην ηγέτη της Κώστα Καραμανλή και ο ίδιος δεν της έχει καμία εμπιστοσύνη, καθώς δεν έχει θετική εμπειρία από τη διακυβέρνηση Σαμαρά.

Τέλος ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε πως στις εκλογές θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα.

Πηγή: skai.gr

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις