Πολιτική

Γ. Τσίπρας: Ποιόν συγγενή διορίσαμε; – Δένδιας: Εσείς δεν είστε ξάδελφος του πρωθυπουργού;

Για τα ρουσφέτια και τις «διευθετήσεις» στη Βουλή η αντιπαράθεση, που πήρε εύκολα φωτιά - Ο ένας καλεσμένος ήταν ο Γιώργος Τσίπρας.

Καβγάς επικών διαστάσεων στον τηλεοπτικό «αέρα» του Star. Η συζήτηση έφτασε μοιραία στους διορισμούς και τις μετατάξεις των τελευταίων ωρών πριν κλείσει η Βουλή, που προκάλεσε αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την «έξοδο» της Τασίας Χριστοδουλοπούλου από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα «παράθυρα» ήταν από τη μία ο Γιώργος Τσίπρας και από την άλλη ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος υποστήριζε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αφήσει σχεδόν κανένα συγγενικό πρόσωπο αδιόριστο.

«Αν μου λέγατε και ονόματα…» είχε την έμπνευση να πει ο  Γιώργος Τσίπρας.

«Εσείς ο ίδιος κύριε Τσίπρα. Δεν είστε ξάδελφος του πρωθυπουργού;» ρώτησε ο κ. Δένδιας και το θερμόμετρο τινάχτηκε στα ύψη.

Δείτε τον διάλογο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331