Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

«Γαλάζια» πανστρατιά στην πίτα του Άδωνι [pics]

«Γαλάζια» πανστρατιά στην πίτα του Άδωνι [pics]
Φωτογραφία Eurokinissi

Με προεκλογική συγκέντρωση έμοιαζε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος κατάφερε να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» του Αμαρουσίου.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς, διαψεύδοντας έτσι τα σενάρια που γράφτηκαν σε εφημερίδες και ήθελαν τον πρώην πρωθυπουργό να έχει έρθει σε ρήξη με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Φωτογραφία Eurokinissi

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter και video με τη θερμή αγκαλιά που αντάλλαξε με τον πρώην πρωθυπουργό, τον καλύτερο πρωθυπουργό της κρίσης, όπως τον χαρακτήρισε.

Παρόντες ήταν και οι Μάκης Βορίδης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Γιάννης Τραγάκης, Σοφία Βούλτεψη, Νίκη Κεραμέως, Βασίλης Οικονόμου, Θόδωρος Φορτσάκης, Κώστας Τζαβάρας, Μάριος Σαλμάς, Κατερίνα Μάρκου, Ιάσων Φωτήλας, Ελίζα Βόζενμπεργκ, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Παπαθανασίου, Πέτρος Τατσόπουλος, Αντώνης Πανούτσος, Σάκης Ιωαννίδης, Ιωάννα Καλαντζάκου, Ζωή Ράπτη, Βασίλης Ξυπολητάς, Σωτήρης Ησαΐας και άλλοι. Επίσης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης – ο οποίος προλόγισε τον κ. Γεωργιάδη – και άλλοι.

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

Το… παραπολιτικό της βραδιάς ήρθε πάντως από το σιαδίκτυο και συγκεκριμένα το Facebook, όπου τη ζωντανή μετάδοση της ομιλίας του κ. Γεωργιάδη παρακολούθησε ο… Νίκος Παππάς – ή, τουλάχιστον, ο διαχειριστής της αντίστοιχης σελίδας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής. Γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο και μάλιστα μέσω Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Γεωργιάδης προέβλεψε στην ομιλία του ότι η ΝΔ θα κερδίσει όλες τις επικείμενες εκλογικές μάχες και κατηγόρησε τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο για «εικόνα δυσωδίας και εκβιασμού». Ειδικότερα για τον πρωθυπουργό, εκτίμησε ότι δεν κατάφερε το στόχο του να διαλύσει τη ΝΔ με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών, ενώ σε μια έμμεση αναφορά του για την υπόθεση Novartis είπε ότι «η λάσπη δεν πιάνει» και πως ο κ. Τσίπρας θα λογοδοτήσει για όσα έκανε και θα τιμωρηθεί.

Φωτογραφία Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις