Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Γαβρόγλου για Εκκλησία: Όλες οι οικογένειες είναι “μακριά κι αγαπημένοι” [vid]

Γαβρόγλου για Εκκλησία: Όλες οι οικογένειες είναι “μακριά κι αγαπημένοι” [vid]

Μακριά κι αγαπημένοι με την Εκκλησία επανέλαβε ο νέος υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, φτάνοντας το πρωί της Κυριακής (06.11.2016) στη Βουλή για τη συνεδρίαση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου μετά τον ανασχηματισμό.

«”Μακριά κι αγαπημένοι” είναι όλες οι οικογένειες. Έχουν μέλη, φίλους και συγγενείς που είναι και μακριά και αγαπημένοι», είπε ο κ. Γαβρόγλου αναφερόμενος στη σχέση Πολιτείας – Εκκλησίας και επεσήμανε ότι «όπως είπε και ο σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις, συνεχίζουμε με τα συμφωνηθέντα».

«Όλα τα υπουργεία δύσκολα, οι απαιτήσεις περίπλοκες, θα τα καταφέρουμε», επεσήμανε ο Κώστας Γαβρόγλου, που αντικαθιστά στο υπουργείο Παιδείας τον Νίκο Φίλη, η αποπομπή του οποίου από την κυβέρνηση προκάλεσε αίσθηση.

«Πρώτος στόχος είναι να ξαναβρούμε την κανονικότητά μας, όχι ως υπουργείο αλλά ως κοινωνία, ως εκπαιδευτικό σύστημα. Βασιζόμαστε στους δασκάλους και στους καθηγητές μας, με όλες τις ελλείψεις και τις δυσκολίες», είπε και επεσήμανε ότι μια από τις μεγάλες επιτυχίες του υπουργείου είναι ότι άνοιξαν τα σχολεία στην ώρα τους και με τα βιβλία στη θέση τους

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε