Πολιτική

“Γεμάτη” η ατζέντα Τσίπρα στις Βρυξέλλες: Τετ α τετ με Ντράγκι, Λαγκάρντ

Συνάντηση με όλους τους επικεφαλής των Θεσμών θα έχει σήμερα στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Κριστίν Λαγκάρντ και τον Μάριο Ντράγκι.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου είναι εκείνος που συγκάλεσε την έκτακτη σύσκεψη, η οποία θα γίνει στις 12:00 στις Βρυξέλλες, λίγο πριν από το έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 13:30.

“Πρόσκληση” από τον Ντόναλντ Τουσκ πήραν ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Πριν από τη… μίνι Σύνοδο Κορυφής, ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τούσκ.

Το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στην Eurozone summit, την άτυπη συνάντηση των ηγετών των κρατών μελών της Ευρωζώνης, με θέμα την Ελλάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας στα «κάγκελα» για τα πατίνια στην Αθήνα: «Η πόλη ανήκει σε όλους» – «Είναι θέμα υπουργείου»
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας καλεί τον Δήμο Αθηναίων να προχωρήσει άμεσα σε ρύθμιση με στόχο την προστασία πεζών και ΑμεΑ
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας 9
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου
«Η Ελληνική Κυβέρνηση θα στέκεται πάντα δίπλα στο Ιερό Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, θα το στηρίζει, έτσι ώστε να διαφυλάξει στην αιωνιότητα αυτό το ιδιαίτερο και ξεχωριστό καθεστώς το οποίο μας κληροδοτήθηκε από τους προγόνους μας»
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου
Καρανίκας για Επιστημονικό συμβούλιο Τσίπρα: Ακραία θλίψη – Θεωρεί ότι είμαστε χαζοί
Ο Τσίπρας δεν έχει πολιτικά στελέχη από τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ εκτός από το ραδιούργο του γραφείο που τον οδηγεί από ήττα σε ήττα τα τελευταία χρόνια και όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις
Νίκος Καρανίκας 13