Πολιτική

Γεννηματά για Σύνοδο Κορυφής: Η Ελλάδα βγήκε χαμένη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Δυστυχώς η Ελλάδα βγήκε χαμένη από τη Σύνοδο Κορυφής. Όλα τ’ άλλα είναι ωραιοποιήσεις. Δεν είναι αυτά που περίμενε ο ελληνικός λαός. Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε πολλά και πήρε υποσχέσεις», σχολίασε η Φώφη Γεννηματά, για τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου πριν λίγο στη Βουλή.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση επερώτησης του Κινήματος Αλλαγής για το επιτελικό κράτος, η κ. Γενημματά παρατήρησε πως με τις αποφάσεις που ελήφθησαν για την Τουρκία, η ΕΕ έκανε βήματα πίσω στην υπέράσπιση του Διεθνούς Δικαίου. «Ανέχθηκαν την Τουρκία και δεν τόλμησαν να μιλήσουν ούτε για κυρώσεις», τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Καταλόγισε πλήρη ευθύνη στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, επαναλαμβάνοντας ότι ασκεί διπρόσωπη πολιτική. «Χθες μάθαμε και πάλι για μια νέα συμφωνία μέσω του ΝΑΤΟ. Που το πάει ο κ. Μηστοτάκης;», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φλωρίδης κατά Τσίπρα για τη Δικαιοσύνη: «Μετά από όσα διέπραξε, θα έπρεπε να την αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι»
Ο υπουργός Δικαιοσύνης σηκώνει το γάντι μετά τις αιχμές του πρώην πρωθυπουργού – Ο νόμος Παρασκευόπουλου, η Novartis, οι τηλεοπτικές άδειες και οι «αρμοί της εξουσίας» στο επίκεντρο της επίθεσης
Γιώργος Φλωρίδης
ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα: «Συμβιβασμένος Μαδούρο» και «διευθύνων σύμβουλος των ολιγαρχών»
«Το μέλλον της χώρας δεν είναι ούτε ο Μητσοτάκης της διαφθοράς ούτε ο Τσίπρας της διαπλοκής», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη - Οι αιχμές για «copy paste» προτάσεων και τα οικονομικά της ΕΛΑΣ
Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης
Αφροδίτη Νέστορα: «Μαμά, συγγνώμη που δεν κατάφερα να σε προστατεύσω»
Η Βάγια Νέστορα, έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της 1ης Ιουλίου 2026, όταν σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση με εκρηκτικό-εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι της οικογένειας της Αφροδίτης Νέστορα στη Θεσσαλονίκη
H Αφροδίτη Νέστορα μαζί με την μητέρα της Βάγια Νέστορα 8
Αλέξης Τσίπρας: Από την καταγγελία του «καθεστώτος» σε πρόταση διακυβέρνησης – «Το 2015 ήξερα τι ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να το κάνω»
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για θεσμούς, Δικαιοσύνη και ακρίβεια – Το μήνυμα ότι «τώρα ξέρω τι γίνεται και τι δεν γίνεται» και η προσπάθεια να εμφανιστεί η ΕΛ.Α.Σ. ως κυβερνητική εναλλακτική απέναντι στη Ν.Δ.
Ο Αλέξης Τσίπρας 125