Πολιτική

Γεννηματά για Τσίπρα: Απέτυχε, ηττήθηκε, φεύγει

Σκληρή δήλωση από την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, μετά την παραίτηση της κυβέρνησης.

Ο κ. Τσίπρας σύρθηκε στις κάλπες από την ηχηρή αποδοκιμασία του λαού, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την παραίτηση της κυβέρνησής του.

Η κυρία Γεννηματά αφήνει και μία αιχμή για τον λόγο που επικαλέστηκε ο κ. Τσίπρας προκειμένου να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής, δηλαδή την οικονομία και τον κίνδυνο εκτροχιασμού της εξαιτίας της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου. Συγκεκριμένα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κάνει λόγο για «προσχηματική» δικαιολογία.

Δείτε τι δήλωσε η Φώφη Γεννηματά:

«Ό,τι και να επικαλείται προσχηματικά ο κ. Τσίπρας, η αλήθεια για τις πρόωρες εκλογές είναι μια.

Σύρθηκε στις κάλπες από την ηχηρή αποδοκιμασία του Ελληνικού λαού.

Απέτυχε, ηττήθηκε, φεύγει».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ανακριβή τα δημοσιεύματα για ακύρωση του διορισμού της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ως πρέσβειρας στην Ελλάδα» λέει το State Department
«Προσβλέπουμε στην Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για την προώθηση της ατζέντας ''Πρώτα η Αμερική'' στην εξωτερική πολιτική υπό την ιδιότητά της ως πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα»
H Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Παύλος Μαρινάκης για ΕΡΤ: Αυξήσεις, σύγχρονη οργάνωση, επιβράβευση και αξιοποίηση στελεχών
Προβλέπεται, μεταξύ άλλων, βελτίωση της εισπραξιμότητας του ανταποδοτικού τέλους με κυριότερη τον έλεγχο από ορκωτούς ελεγκτές, των καταστάσεων που παραδίδουν οι πάροχοι ενέργειας
Παύλος Μαρινάκης 1
Γεραπετρίτης για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Δεν υπάρχει περίπτωση υπαναχώρησης της Chevron – Διατηρούμε διαύλους και σε Τρίπολη και σε Βεγγάζη
Για το θέμα της Μονής της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, ο Υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι «θα υπάρξει σύντομα παρέμβαση της Αιγύπτου στην κατεύθυνση που επιθυμεί η Ελλάδα»
Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης 1