Πολιτική

Γεννηματά: Η Καραμανλική συνιστώσα ενώνει Τσίπρα – Μητσοτάκη

Σφοδρή επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ από την Φώφη Γεννηματά με αφορμή την αναθεώρηση του Συντάγματος αλλά και τις παρασκηνιακές συζητήσεις για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Φώφη Γεννηματά με δήλωσή της κάνει λόγο για κομματικές σκοπιμότητες ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, τονίζοντας ότι το ΚΙΝΑΛ δεν δίνει λευκή επιταγή στο ζήτημα της Αναθεώρησης του Συντάγματος.
Η κ. Γεννηματά μάλιστα με αφορμή όσα ακούγονται για το πρόσωπο του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας κάνει λόγο για άκαιρη συζήτηση η οποία ωστόσο αποδεικνύει ότι “η Καραμανλική συνιστώσα ενώνει Τσίπρα και Μητσοτάκη”.
Νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου, Παύλος Χριστίδης, τόνισε σε συνέντευξή του πως το ΚΙΝΑΛ θα προτείνει πρόεδρο από τον προοδευτικό χώρα.

Ολόκληρη η δήλωση της Φώφης Γεννηματά:
“Η αναθεώρηση του Συντάγματος είναι μια συναινετική διαδικασία. Δυστυχώς στο βωμό των κομματικών σκοπιμοτήτων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ χάθηκε μια ευκαιρία. Το Κίνημα Αλλαγής δεν έδωσε λευκή επιταγή ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στη ΝΔ ώστε στη νέα Bουλή, μετά την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού να διαμορφωθούν συναινετικές λύσεις με πλειοψηφία 180 βουλευτών.
Αυτά που άκαιρα συζητιούνται για το πρόσωπο του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας, ένα πράγμα αποδεικνύουν, ότι η Καραμανλική συνιστώσα ενώνει σταθερά τον κ Τσίπρα με τον κ Μητσοτάκη. Παραμένουν μαζί στις πιο συντηρητικές επιλογές στην πράξη”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: «Η επίλυση του κυπριακού παραμένει κορυφαία προτεραιότητα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής»
«Τιμάμε με βαθύ σεβασμό τα θύματα που αντιστάθηκαν με γενναιότητα στον εισβολέα για να υπερασπιστούν την κυριαρχία» δήλωσε ο Πρόεδρος της της Δημοκρατίας
Κωνσταντίνος Τασούλας
Παύλος Μαρινάκης για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: «Η κατοχή δεν μπορεί να γίνει κανονικότητα»
«Η τουρκική εισβολή του 1974 και η συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου αποτελούν μια διαρκή πρόκληση απέναντι στο Διεθνές Δίκαιο και τη διεθνή νομιμότητα» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης
Στο φουλ οι μηχανές του ΠΑΣΟΚ: Οι 3 μεγάλες μάχες του Νίκου Ανδρουλάκη για 3η Σεπτεμβρίου, ΔΕΘ και μεταγραφές
Πρόκειται για άλλη μία ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ να δείξει πόσο έτοιμο είναι να κυβερνήσει ξανά, θυμίζοντας παράλληλα στους πολίτες πώς είχαν τα πράγματα, όταν αυτό ήταν στην κυβέρνηση και... ο λαός στην εξουσία
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Μητσοτάκης από ΟΑΚΑ: Η Ισπανία κέρδισε δίκαια, έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο – Δεν αρκούν μόνο οι σταρ, το βλέπουμε και στην πολιτική
Παρεμβάσεις άνω των 160 εκατ. ευρώ στο ΟΑΚΑ - «Σκοπός είναι το ΟΑΚΑ να μην είναι μόνο ένας χώρος άθλησης αλλά ένας χώρος αναψυχής και πρασίνου»
Μητσοτάκης στο ΟΑΚΑ 63