Πολιτική

Γεννηματά: Η Καραμανλική συνιστώσα ενώνει Τσίπρα – Μητσοτάκη

Σφοδρή επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ από την Φώφη Γεννηματά με αφορμή την αναθεώρηση του Συντάγματος αλλά και τις παρασκηνιακές συζητήσεις για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η Φώφη Γεννηματά με δήλωσή της κάνει λόγο για κομματικές σκοπιμότητες ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, τονίζοντας ότι το ΚΙΝΑΛ δεν δίνει λευκή επιταγή στο ζήτημα της Αναθεώρησης του Συντάγματος.
Η κ. Γεννηματά μάλιστα με αφορμή όσα ακούγονται για το πρόσωπο του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας κάνει λόγο για άκαιρη συζήτηση η οποία ωστόσο αποδεικνύει ότι “η Καραμανλική συνιστώσα ενώνει Τσίπρα και Μητσοτάκη”.
Νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου, Παύλος Χριστίδης, τόνισε σε συνέντευξή του πως το ΚΙΝΑΛ θα προτείνει πρόεδρο από τον προοδευτικό χώρα.

Ολόκληρη η δήλωση της Φώφης Γεννηματά:
“Η αναθεώρηση του Συντάγματος είναι μια συναινετική διαδικασία. Δυστυχώς στο βωμό των κομματικών σκοπιμοτήτων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ χάθηκε μια ευκαιρία. Το Κίνημα Αλλαγής δεν έδωσε λευκή επιταγή ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στη ΝΔ ώστε στη νέα Bουλή, μετά την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού να διαμορφωθούν συναινετικές λύσεις με πλειοψηφία 180 βουλευτών.
Αυτά που άκαιρα συζητιούνται για το πρόσωπο του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας, ένα πράγμα αποδεικνύουν, ότι η Καραμανλική συνιστώσα ενώνει σταθερά τον κ Τσίπρα με τον κ Μητσοτάκη. Παραμένουν μαζί στις πιο συντηρητικές επιλογές στην πράξη”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «ψημένους τριτοκοσμικούς εργάτες που αντέχουν περισσότερο από τους λευκούς»
Αμέσως από το πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής όπου ήταν καλεσμένος σημειώθηκαν αντιδράσεις, με ορισμένους να λένε πως «κανείς άνθρωπος δεν είναι τριτοκοσμικός»
Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος
1
«Παραπάνω από επίκαιρες οι δηλώσεις Καραμανλή για τις επιθέσεις στον θεσμό της Δικαιοσύνης» λένε στην κυβέρνηση
Ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε επίσης ότι «αν αποβεί άκαρπη η αποκατάσταση του σεβασμού και της εμπιστοσύνης των πολιτών στους θεσμούς οδεύουμε προς μείζονα θεσμική κρίση»
Μέγαρο Μαξίμου 5
Νίκη Κεραμέως – Δημήτρης Κουτσούμπας: Κόντρα στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο – «Πώς σας την έφεραν έτσι οι συνεργάτες σας» – «Έχετε απύθμενο θράσος»
Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο, μεταξύ της υπουργού Εργασίας Νίκης Κεραμέως και του γενικού...
Η Νίκη Κεραμέως στη Βουλή
6