Πολιτική

Γεννηματά: Η Καραμανλική συνιστώσα ενώνει Τσίπρα – Μητσοτάκη

Σφοδρή επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ από την Φώφη Γεννηματά με αφορμή την αναθεώρηση του Συντάγματος αλλά και τις παρασκηνιακές συζητήσεις για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η Φώφη Γεννηματά με δήλωσή της κάνει λόγο για κομματικές σκοπιμότητες ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, τονίζοντας ότι το ΚΙΝΑΛ δεν δίνει λευκή επιταγή στο ζήτημα της Αναθεώρησης του Συντάγματος.
Η κ. Γεννηματά μάλιστα με αφορμή όσα ακούγονται για το πρόσωπο του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας κάνει λόγο για άκαιρη συζήτηση η οποία ωστόσο αποδεικνύει ότι “η Καραμανλική συνιστώσα ενώνει Τσίπρα και Μητσοτάκη”.
Νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου, Παύλος Χριστίδης, τόνισε σε συνέντευξή του πως το ΚΙΝΑΛ θα προτείνει πρόεδρο από τον προοδευτικό χώρα.

Ολόκληρη η δήλωση της Φώφης Γεννηματά:
“Η αναθεώρηση του Συντάγματος είναι μια συναινετική διαδικασία. Δυστυχώς στο βωμό των κομματικών σκοπιμοτήτων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ χάθηκε μια ευκαιρία. Το Κίνημα Αλλαγής δεν έδωσε λευκή επιταγή ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στη ΝΔ ώστε στη νέα Bουλή, μετά την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού να διαμορφωθούν συναινετικές λύσεις με πλειοψηφία 180 βουλευτών.
Αυτά που άκαιρα συζητιούνται για το πρόσωπο του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας, ένα πράγμα αποδεικνύουν, ότι η Καραμανλική συνιστώσα ενώνει σταθερά τον κ Τσίπρα με τον κ Μητσοτάκη. Παραμένουν μαζί στις πιο συντηρητικές επιλογές στην πράξη”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πυρά της αντιπολίτευσης για την ανάρτηση Μητσοτάκη και τα Τέμπη: «Δεν ντρέπεται για τις δηλώσεις Φλωρίδη»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση ασκούν κριτική στον πρωθυπουργό για το εισόδημα, την ακρίβεια, τη δίκη για τη σιδηροδρομική τραγωδία και τις αναφορές στην υπόθεση των υποκλοπών
Ολομέλεια της Βουλής 6
Νίκος Ανδρουλάκης στο TikTok: Από τους καφέδες του Συνεδρίου στο «όχι» στο γιουβέτσι της μητέρας του και τη δίαιτα
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απαντά σε σύντομες ερωτήσεις νέων συνέδρων για τις προτιμήσεις, τις συνήθειες και τις πιο χαλαρές στιγμές του στο περιθώριο του 4ου Τακτικού Συνεδρίου
Νίκος Ανδρουλάκης
8
Δημήτρης Κουτσούμπας από Λιτόχωρο: «Η άρχουσα τάξη έχει χωθεί για τα καλά στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή»
Στην εκδήλωση για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ, ο γγ του ΚΚΕ συνέδεσε την ιστορική μνήμη με τη σημερινή συγκυρία, κατηγορώντας κυβέρνηση και ευρωατλαντικά κόμματα για εμπλοκή στους πολεμικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ και Ισραήλ
Δημήτρης Κουτσούμπας
Παύλος Πολάκης για Νικόλα Φαραντούρη στο συνέδριο ΠΑΣΟΚ: «Είναι φελλός, μικρός ήταν στη ΔΑΠ»
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την παρουσία του ευρωβουλευτή στο 4ο συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποστήριξε ότι έχει μετανιώσει που δεν τον είχε «ξεφτιλίσει» νωρίτερα
Φαραντούρης και Τσουκαλάς 13
Beef Σδούκου – Αποστολάκη για τους «πελάτες της Δεξιάς»: «Κατάντημα», «Κοινωνικά απομονωμένη η κυβέρνηση»
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κάνει λόγο για τοποθετήσεις που «θύμισαν εποχές των “γερμανοτσολιάδων”», με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ απαντά ότι το Μαξίμου επιχειρεί, μέσω διαστρέβλωσης, να αλλάξει την ατζέντα
Σδούκου και Αποστολάκη 5