Πολιτική

Γεννηματά: Η κυβέρνηση τρέχει πίσω από την πανδημία

Η κυβέρνηση τρέχει πίσω από την πανδημία. Αυτή είναι η μεγάλη εικόνα, σχολίασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το νέο lockdown στην Αττική.

Σε δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει ότι «αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής ράβε-ξήλωνε του κ. Μητσοτάκη». Κάλεσε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση «να σοβαρευτούν πριν να είναι αργά». «Να τηρήσουν και οι ίδιοι τα μέτρα κι όχι να τα παραβιάζουν πρώτοι», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά καταλόγισε στον πρωθυπουργό πως «απέτυχε με προβληματικά μέτρα, παλινωδίες και συνωστισμό στα σχολεία». «Οι νέες αποφάσεις επιβάλλεται να συνοδευτούν και από νεα γενναία μέτρα στήριξης των εργαζομένων και των επιχειρήσεων κι οχι νεα ημίμετρα».

Και κατέληξε πως «δεν μπορεί οι εργαζόμενοι για μήνες να ζούν με 534 ευρώ και οι επαγγελματίες να αναγκαστούν να βάλλουν λουκέτο». « Θέλουμε η κοινωνία να μείνει όρθια και οι επιχιερήσεις ζωντανές», είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα ενότητας από τον Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Να ξεχωρίζουμε τα σοβαρά ενός κόσμου που αλλάζει από τα μικρά του κομματικού μικρόκοσμου
Ο πρωθυπουργός, από το υπουργικό συμβούλιο, συνέδεσε τη διεθνή αστάθεια με την ανάγκη εσωτερικής συνοχής, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα θα παραμείνει παρούσα σε όλα τα διπλωματικά μέτωπα
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κατώτατο μισθό στα 920 ευρώ ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Αύξηση 40 ευρώ τον μήνα από πέρυσι
Πρόκειται για μηνιαία αύξηση 40 ευρώ από πέρσι, που πρακτικά είναι μισός μισθός ετησίως. Σημειώνεται πως είναι η 6η κατά σειρά αύξηση, με την σωρευτική πρόοδο να είναι στο +41,5% από το 2019
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 229