Πολιτική

Γεννηματά: Η κυβέρνηση τρέχει πίσω από την πανδημία

Η κυβέρνηση τρέχει πίσω από την πανδημία. Αυτή είναι η μεγάλη εικόνα, σχολίασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το νέο lockdown στην Αττική.

Σε δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει ότι «αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής ράβε-ξήλωνε του κ. Μητσοτάκη». Κάλεσε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση «να σοβαρευτούν πριν να είναι αργά». «Να τηρήσουν και οι ίδιοι τα μέτρα κι όχι να τα παραβιάζουν πρώτοι», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά καταλόγισε στον πρωθυπουργό πως «απέτυχε με προβληματικά μέτρα, παλινωδίες και συνωστισμό στα σχολεία». «Οι νέες αποφάσεις επιβάλλεται να συνοδευτούν και από νεα γενναία μέτρα στήριξης των εργαζομένων και των επιχειρήσεων κι οχι νεα ημίμετρα».

Και κατέληξε πως «δεν μπορεί οι εργαζόμενοι για μήνες να ζούν με 534 ευρώ και οι επαγγελματίες να αναγκαστούν να βάλλουν λουκέτο». « Θέλουμε η κοινωνία να μείνει όρθια και οι επιχιερήσεις ζωντανές», είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η πρώτη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Η Βενεζουέλα, οι «αιώνιοι» φοιτητές, οι λαϊκές αγορές και η λειψυδρία
«Το 2026 συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει εδώ και 6,5 χρόνια: να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, χωρίς να παίζουμε με τα δημόσια οικονομικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή 5
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
11