Πολιτική

Γεννηματά: Ηθικό μειονέκτημα της κυβέρνησης η κατάσταση στη Μόρια

Ηθικό μειονέκτημα της κυβέρνησης χαρακτήρισε την κατάσταση στα νησιά του Βορείου Αιγαίου με τη μακρόχρονη παραμονή των μεταναστών, η Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και δήλωσε μεταξύ άλλων πως “στο κολαστήριο της Μόριας δεν υπάρχει αξιοπρέπεια, δεν υπάρχει ελπίδα – παρά τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, μαζί με τους εργαζόμενους και τις άλλες οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών”.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής τόνισε πως η κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχέδιο για το μεταναστευτικό και το μέλλον αυτών των ανθρώπων, ενώ επεσήμανε πως η ακροδεξιά ενισχύεται και η υπομονή των κατοίκων εξαντλείται.

“Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να διαχειριστεί με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα τους ευρωπαϊκούς πόρους. Αναδεικνύεται πια το ηθικό μειονέκτημα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ»”, τόνισε και κατέληξε πως είναι απαραίτητη η άμεση αποσυμφόρηση των νησιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Έχω τεράστιο θαυμασμό για την Ελλάδα και θα ήθελα να την επισκεφτώ
Κατά την τελετή επίδοσης διαπιστευτηρίων από τον νέο πρέσβη της Ελλάδας στις ΗΠΑ, ο Τραμπ ζήτησε από τον Αντώνη Αλεξανδρίδη να μεταφέρει τους θερμούς χαιρετισμούς του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Ντόναλντ Τραμπ 13
Κωνσταντίνος Τασούλας για τις φωτογραφίες με τους 200 της Καισαριανής: «Καθοριστική συμβολή στην ιστορική μνήμη»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαιρετίζει την πρωτοβουλία του υπουργείο Πολιτισμού για την εξασφάλιση των ιστορικών ντοκουμέντων από τις εκτελέσεις αγωνιστών την περίοδο της κατοχής
Κωνσταντίνος Τασούλας
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαψεύδει τις καταγγελίες για απλήρωτη εργαζόμενη: «Δεν απασχολείται στην Πλεύση Ελευθερίας εδώ και ένα χρόνο»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας μιλά για «κακοστημένη σκηνοθεσία» στην υπόθεση «Βιολάντα», καταγγέλλει και «εντεταλμένες προσπάθειες εκβίασης» και δηλώνει ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη κατά Γεωργιάδη, Κουσουλό και Πολύζο
Ζωή Κωνσταντοπούλου 23
Κυριάκος Μητσοτάκης για ανεργία στους νέους: Στόχος να ζουν καλύτερα από τις προηγούμενες γενιές
Σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός αναφέρεται σε φοροελαφρύνσεις για νέους έως 25 ετών, στο «Σπίτι μου ΙΙ» και στη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού, σημειώνοντας ότι «η ακρίβεια και το στεγαστικό πιέζουν»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου: Κόντρα δίχως τέλος, νέα καταγγελία και αιχμές για την υπόθεση Γρηγορόπουλου
Η αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Υγείας και της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, εδώ και ημέρες, εκτείνεται από την Ολομέλεια έως τις επιτροπές και τα social media, με το πολιτικό θερμόμετρο να παραμένει σταθερά υψηλά
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
31