Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Γεννηματά: Μόνο εμείς κάναμε αυτοκάθαρση

Γεννηματά

Με αφορμή την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου η Φώφη Γεννηματά επισημαίνει ότι ως κόμμα ήταν οι μόνοι που προχώρησαν σε αυτοκάθαρση, τονίζοντας ότι η στάση της παράταξης είναι ξεκάθαρη: Όλα στο φως.

Μιλώντας στο Kontra η Φώφη Γεννηματά ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είμαι αποφασισμένη να υπερασπιστώ την υπόληψη και την τιμή εκατοντάδων χιλιάδων στελεχών και μελών της δημοκρατικής παράταξης, που έχουν δώσει την ψυχή τους με εντιμότητα και ανιδιοτέλεια και μοναδικό αίσθημα προσφοράς σε αυτόν τον τόπο”

Παράλληλα η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ τόνισε πως ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι από το 2007 εκτός κόμματος, λέγοντας πως “δυστυχώς, δεν μας ακολούθησε κανένα άλλο κόμμα σε αυτή την πορεία. Τώρα πλέον η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί ελεύθερη, χωρίς άλλες καθυστερήσεις, να κάνει το έργο της”.

Ο κ. Γεννηματά εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας πως “δεν συμβάλλεις στη διαφάνεια όταν πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα, αλλά όταν προχωράς -και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό- σε αυτοκάθαρση και θωράκιση της Πολιτείας για να μπει τέλος στην διαφθορά”, υποστηρίζοντας ότι “η κυβέρνηση μετατρέπει τη πολιτική ζωή σε αρένα κι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για τη Δημοκρατία”.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις