Πολιτική

Γεννηματά: Να δοθεί το κείμενο της «έγγραφης συμφωνία» στα κόμματα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

H Φώφη Γεννηματά ασκεί κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον κατηγορεί πως «ακολουθεί μυστική διπλωματία» χωρίς να ενημερώνει την αντιπολίτευση.

Με δήλωσή της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σχολιάζει το άρθρο του πρωθυπουργού σε μεγάλες εφημερίδες στο εξωτερικό τονίζοντας: «Από άρθρα του πρωθυπουργού στον διεθνή Τύπο, πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει “έγγραφη συμφωνία” με την Τουρκία, κατά την τριμερή συνάντηση του Βερολίνου. Ο κ. Μητσοτάκης το απέκρυψε και από τα κόμματα και από τον ελληνικό λαό. Ζητούμε το κείμενο της συμφωνίας να δοθεί αμέσως στα πολιτικά κόμματα.

Επιβεβαιώνεται ότι ασκεί επικίνδυνη μυστική διπλωματία. Χειρίζεται τα θέματα μόνος του, χωρίς κανείς να του έχει δώσει λευκή επιταγή. Έχει αποκλειστικά την ευθύνη για τους χειρισμούς και τα αποτελέσματα. Επιτέλους που το πάει ο κ. Μητσοτάκης; Ως εδώ και μη παρέκει».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
MRB: Πώς διαβάζει το επιτελείο Τσίπρα τα ευρήματα της δημοσκόπησης – Σε μονοψήφια επίπεδα η διαφορά της ΕΛΑΣ από τη ΝΔ
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το νέο κόμμα του πρώην πρωθυπουργού διατηρεί τη δεύτερη θέση σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, ενώ η συζήτηση για τις μετεκλογικές ισορροπίες επανέρχεται στο προσκήνιο
ΕΛΑΣ, κόμμα Τσίπρα 15
Νίκος Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει στις εκλογές – Χρειαζόμαστε συμμαχίες, αλλά με κορμό το κόμμα
Ο βουλευτής στέλνει μήνυμα πολιτικής αυτονομίας ενόψει Κεντρικής Επιτροπής, αφήνοντας αιχμές για τις κινήσεις Τσίπρα και απορρίπτοντας σενάρια «παγώματος» του κόμματος
Νίκος Παππάς και Σωκράτης Φάμελλος