Πολιτική

Γεννηματά: Να λάμψει η αλήθεια για τη σκευωρία της Novartis

Ανακοίνωση με την οποία ζητά να λάμψει η αλήθεια για τη Novartis ζητά με ανακοίνωση η Φώφη Γεννηματά.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κ. Γεννηματά σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε χαρακτηριστικά πως “ απαιτούμε να λάμψει όλη η αλήθεια για τη σκευωρία της Novartis και να λογοδοτήσουν όσοι εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν αυτό το σκοτεινό σχέδιο σε βάρος πολιτικών προσώπων και δικών μας στελεχών”.

“Το αίτημα άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου -χωρίς νέα στοιχεία- αποτελεί μία ακόμη σπασμωδική αντίδραση ενός υπόγειου αντι-δημοκρατικού συστήματος εξουσίας. Πρέπει η υπόθεση αυτή να γίνει η αφετηρία, να θωρακίσουμε τους θεσμούς και ιδίως τη Δικαιοσύνη. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας”, καταλήγει η κ. Γεννηματά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά ΕΛΑΣ για δήλωση Μπίστη: «Είναι επίσημη θέση ότι δεν πρέπει να προχωρήσει το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου;» 
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά διευκρινίσεις από το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, μετά την ανάρτηση για την ηλεκτρική διασύνδεση και τα περί «win win» λύσεις με την Τουρκία
Νίκος Μπίστης
Μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για τα περί τροπολογίας υπέρ Ντίλιαν: «Κατεβαίνετε τα σκαλοπάτια της απελπισίας μετά από κάθε δημοσκόπηση»
Κυβερνητικές πηγές απορρίπτουν τις αιχμές της Χαριλάου Τρικούπη περί τροπολογίας για τον Ταλ Ντίλιαν, κάνοντας λόγο για θέμα που έχει επανειλημμένως διαψευστεί
Μέγαρο Μαξίμου
ΠΑΣΟΚ: «Αληθεύει η μεθόδευση να πέσει στα μαλακά ο Ισραηλινός απόστρατος που εκβιάζει δημόσια τον πρωθυπουργό;»
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση για τις πληροφορίες περί τροπολογίας υπέρ του ιδρυτή της Intellexa, κάνοντας λόγο για «ύστατο σκαλοπάτι παρακμής»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ, Χαριλάου Τρικούπη