Πολιτική

Γεννηματά: Σημίτης, Βενιζέλος, Παπανδρέου πληρούν τις προϋποθέσεις για ΠτΔ

Ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να προέρχεται από την προοδευτική παράταξη εκτίμησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, δήλωσε αποκλειστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:«Είμαι πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ. Έχω όμως πει πολλές φορές ότι υπάρχει η ανάγκη συναίνεσης στο πρόσωπο του ΠτΔ και για αυτό πρέπει να προέρχεται από την προοδευτική παράταξη. Και οι τρεις πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σημίτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κα ο Γιώργος Παπανδρέου πληρούν τις προϋποθέσεις γι αυτή την θέση γιατί έβαλαν πλάτη στα δύσκολα για τη χώρα»

Η κ. Γεννηματά απαντώντας σε σχετική ερώτηση, χαιρέτησε θερμά την ανάληψη της πρωθυπουργίας στη Φινλανδία από μία νέα γυναίκα και έδωσε αφορμή για σχόλια σχετικά με το αν θα μπορούσε η ίδια να είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων: Υποχρέωσή μας να είμαστε στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας
Το πρόγραμμα του MIT για αυτόνομα θαλάσσια συστήματα παρουσίασαν στον πρωθυπουργό οι εκπαιδευτές και οι συμμετέχοντες – «Δεν βλέπουμε το μέλλον, αλλά το παρόν των σύγχρονων επιχειρήσεων», είπε ο κ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων
Καρυστιανού για την αποχώρηση του Κοκοτσάκη: «Η Ελπίδα για τη Δημοκρατία ανήκει σε κάθε πολίτη – Αναρτήθηκε η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος»
«Οι αιτιάσεις είναι γενικές, ξεκάθαρα πρόωρες και άδικες, χωρίς ένα συγκεκριμένο γεγονός να τις στηρίζει, και διατυπώνονται τη στιγμή ακριβώς που καλούμε ολόκληρη την κοινωνία να συμμετέχει», ήταν το μήνυμα της Μαρίας Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Ανδρουλάκης: Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ισχυρό κόμμα στις εκλογές και έχουμε πολιτική εικόνα Μητσοτάκη – Τσίπρα, θα μπούμε στη μηχανή του χρόνου
«Αν είχα κάνει στη χώρα, στους θεσμούς, στην οικονομία και στην κοινωνία, ό,τι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, θα είχα εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο»
Νίκος Ανδρουλάκης 5