Πολιτική

Γεννηματά: Στόχος μας είναι να μείνει όρθια η κοινωνία και ζωντανή η οικονομία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη Ρόδο βρίσκεται η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά ενώ αύριο Δευτέρα θα μεταβεί στο Καστελόριζο.

Η κ. Γεννηματά το πρωί έδωσε το παρών στο μνημόσυνο του Δημήτρη Κρεμαστινού και στη συνέχεια είχε συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων και εργαζομένων με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Ο Δημήτρης Κρεμαστινός θα ζει πάντα στο νου μας και στην καρδιά μας. Ένας λαμπρός επιστήμονας, ακαδημαϊκός που πορεύτηκε πάντα με τις αξίες του ανθρωπισμού, ένας πολιτικός νηφάλιος, πιστός στη δημοκρατική παράταξη ,αγωνιστής, ο δικός μας γιατρός ο αγαπημένος μας Δημήτρης . Εμείς στο ΠΑΣΟΚ και στο Κίνημα Αλλαγής θα τον τιμούμε πάντα και θα τον θυμόμαστε με μεγάλη αγάπη και σεβασμό» ανέφερε η κ. Γεννηματά.

Παράλληλα στη συνέχεια τόνισε πως: «Είμαστε όμως εδώ σήμερα όχι μόνο για να τιμήσουμε την μνήμη του Δημήτρη, είμαστε εδώ για να δώσουμε το μήνυμα ότι στεκόμαστε στο πλάι των εργαζομένων και των επιχειρήσεων. Αυτό είναι το χρέος μας. Αυτό περιμένουν από εμάς οι πολίτες. Όχι ανούσιους και ντροπιαστικούς καυγάδες σαν αυτούς που είχαν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ προχθές στη Βουλή. Έχουμε κάνει συγκεκριμένες προτάσεις, στοχευμένες ,κοστολογημένες, αποτελεσματικές, για να ανοίξουν τα μαγαζιά, τα ξενοδοχεία, να δουλέψουν οι εργαζόμενοι. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος όλων μας. Δυστυχώς όσα έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση είναι πολύ λίγα και πολύ καθυστερημένα. Γι’ αυτό πιέζουμε, γι’ αυτό αγωνιζόμαστε και γι’ αυτό διεκδικούμε μαζί με τους ανθρώπους της αγοράς και τους εργαζόμενους. Γιατί ο στόχος μας είναι να μείνει όρθια η κοινωνία και ζωντανή η οικονομία. Τώρα, όχι να κτίσουμε αύριο πάνω σε ερείπια. Και γι’ αυτό πιέζουμε την κυβέρνηση».

Όσον αφορά την αυριανή επίσκεψη στο Καστελόριζο η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι: «Για το Καστελόριζο, το πιο ηχηρό μήνυμα που θέλω να στείλω είναι το μήνυμα ομοψυχίας που χρειάζεται αυτή την ώρα ο ελληνικός λαός και οι πολιτικές δυνάμεις. Έχω κατ’ επανάληψη ζητήσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών γιατί απέναντι στην κλιμάκωση της επιθετικότητας της Τουρκίας η χώρα μας χρειάζεται εθνική γραμμή. Χρειάζεται να στείλει μήνυμα αποφασιστικότητας και αποτελεσματικής υπεράσπισης των εθνικών μας δικαίων. Γι’ αυτό και επισκέπτομαι αύριο το Καστελόριζο για να φτάσει το μήνυμα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες αιχμές Μουτσάτσου κατά Καρυστιανού: «Υποβαθμίζεται η συνεισφορά όσων επέλεξαν να αποχωρήσουν»
Η πρώην συνεργάτιδα της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» απαντά στις αναφορές για τα στελέχη που αποχώρησαν και παρουσιάζει αναλυτικά τη δουλειά της στον Τομέα Πολιτισμού - «Δεν διαγράφονται αναδρομικά ο χρόνος, η εργασία, οι πρωτοβουλίες και οι ιδέες»
Αυγερινός, Μουτσάτσου και Καρυστιανού 8
Γεωργιάδης: Από την 1η Σεπτέμβρη η υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώρηση διαγνωστικών εξετάσεων – «Τί αμορφωσιά έχουν κάποιοι»
«Αντί να πουν μπράβο αρχίζουν από κάτω και υβρίζουν με θεωρίες συνωμοσίας για τις Ασφαλιστικές, τα προσωπικά δεδομένα», γράφει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης 39
Ο 20λογος του Αλέξη Τσίπρα: Η στρατηγική της ανατροπής, το οικονομικό πρόγραμμα και η υπόσχεση για ένα «σοκ εντιμότητας»
Ο πρώην πρωθυπουργός φιλοδοξεί ο «20λογος» του να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως πρόγραμμα διακυβέρνησης και ως συμβόλαιο πολιτικής αξιοπιστίας και να ενώσει την κοινωνική ατζέντα με τη θεσμική υπόσχεση
Αλέξης Τσίπρας 31
Μη κρατικά πανεπιστήμια: «Συνταγματικό το πλαίσιο, δεν θα χαθεί το ακαδημαϊκό έτος» λέει το υπουργείο Παιδείας μετά την ακύρωση τριών αδειών από το ΣτΕ
Σε ζητήματα της διοικητικής διαδικασίας και όχι στον νόμο αποδίδει το υπουργείο τις πλημμέλειες που εντόπισε το δικαστήριο
Πανεπιστήμιο 38