Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Γεωργιάδης: Δεκτή η πρόταση μομφής – Θα λάβετε απαντήσεις για τα ψέματα που είπατε

Γεωργιάδης για «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Ξεκίνησαν ως παρωδία και εξελίσσονται σε τρομοκρατική οργάνωση

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, «σήκωσε το γάντι» στην πρόταση μομφής που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτηριστικά ανέφερε για την πρόταση μομφής «κ. Αρχηγέ της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, η πρότασή σας προφανώς και γίνεται αποδεκτή από την Κυβέρνηση. Διακόπτεται η συνεδρίαση, αύριο το απόγευμα ξεκινάει η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας και τις απαντήσεις σε όσα είπατε θα την δώσει η Βουλή τις επόμενες τρεις ημέρες.

Να μην ανησυχείτε καθόλου. Θα λάβετε όλες τις απαντήσεις, για όλες τις υπερβολές και όλα τα ψέματα τα οποία προηγουμένως είπατε, από την Βουλή των Ελλήνων και την κυβερνητική πλειοψηφία» ​σημείωσε.

Σημειώνεται πως η πρόταση κατατέθηκε πριν τη συζήτηση του Αναπτυξιακού Νόμου και όπως προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής, οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες διακόπηκαν άμεσα προκειμένου να αποφασίσει η Ολομέλεια επί της πρότασης. Η συζήτηση θα ξεκινήσει το απόγευμα της Παρασκευής και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις