Πολιτική

Γεωργιάδης: Δεσμεύομαι ότι το αιμοδυναμικό Αιτωλοακαρνανίας θα γίνει – Σταρακά: Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεσμεύτηκε από το βήμα της Βουλής, ότι δημιουργηθεί Αιμοδυναμικό Εργαστήριο στο Νοσοκομείο Αγρινίου διατύπωσε, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδεωνις Γεωργιάδης, προχώρησε στην παραπάνω δέσμευση, σε σχετική ερώτηση της βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Χριστίνας Σταρακά.

Ο υπουργός Υγείας, ανέφερε ότι πρόκειται για διαχρονικό αίτημα του νομού Αιτωλοακαρνανίας και πως για αυτόν τον σκοπό θα μεταβεί, την ερχόμενη εβδομάδα, στον ΟΔΙΠΥ (Οργανισμός Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία) όπου «υπάρχει σε εξέλιξη η παράδοση του χάρτη Υγείας». Δεσυμεύομαι ότι το θα γίνει επί Αδώνιδως Γεωργιάδη

Από πλευράς της, η Σταρακά εξέφρασε την ικανοποίησή της για την απάντηση του κ. Γεωργιάδη και απευθυνόμενη στον υπουργό τόνισε: «Η Υγεία δεν είναι θέμα ούτε του ΠΑΣΟΚ ούτε της ΝΔ, αλλά της κοινωνίας και σας συγχαίρω. Ήταν η πιο λιτή και περιεκτική απάντηση που έχω πάρει.

 

 

Είχα ετοιμάσει μια δευτερολογία, την πετάω στην άκρη. Λέω προκαταβολικά ένα μεγάλο ευχαριστώ. Θα κάνετε το μεγαλύτερο καλό που μπορείτε να κάνετε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βγήκαν ξανά τα μαχαίρια στην Ελπίδα για τη Δημοκρατία: «Καρυστιανού, Γρατσία και Γαλανός μετέτρεψαν το κίνημα σε φοβικό αρχηγικό κόμμα»
Μετά το μπαράζ αποχωρήσεων, πρώην στελέχη του Γραφείου Τύπου καταγγέλλουν «αυλικούς», «μυστικοσυμβούλους» και παρασκηνιακές παρεμβάσεις - Απειλούν με δημοσιοποίηση πρακτικών
Μαρία Καρυστιανού 61
ΕΛΑΣ: «Πλήγμα για την ελληνική εξωτερική πολιτική» η αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία - «Τι λέει τώρα η κυβέρνηση;» ρωτά ο Τομέας Εξωτερικής Πολιτικής - Στο στόχαστρο η εγκατάλειψη, όπως υποστηρίζει, της «ενεργητικής και πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής»
Αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν 17
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές: «Ένα αόρατο χέρι δεν θέλει τη διαλεύκανση»
Τσουκαλάς και Λιακούλη ανεβάζουν τους τόνους και μιλούν για αναπάντητα ερωτήματα, συσκότιση και κλονισμό της εμπιστοσύνης στους θεσμούς
ΠΑΣΟΚ, γραφεία 16