Πολιτική

Γεωργιάδης: Έκτη εβδομάδα «καλαθιού» και οι μειώσεις συνεχίζονται

«Έκτη εβδομάδα «Καλαθιού» και οι μειώσεις συνεχίζονται» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα ο κ.Γεωργιάδης πρόσθεσε πως «από τα 816 προϊόντα σε 16 αλυσίδες, 70 είχαν αύξηση (9%), 154 μείωση (19%) και τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια (72%). Σε σύνολο αξίας καλαθιού, έχουμε σημειώσει νέα χαμηλότερα ρεκόρ! Αύριο τα αναλυτικά στοιχεία και η σειρά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες της Κρήτης θα συναντηθούν στις 17:00 με τον Κωστή Χατζηδάκη στην Αθήνα
Στη συνάντηση που θα έχουν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Κρήτης με τον Κωστή Χατζηδάκη θα είναι παρών και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Τσιάρας
Αγρότες έξω από το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης
Νίκος Ανδρουλάκης: Το «σκληρό ροκ» κατά της κυβέρνησης για τους αγρότες και το «καρφί» για τον Τσίπρα
«Μπορούμε να συνεννοηθούμε όταν υπάρχει κοινή κατεύθυνση», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι «δεν υπάρχουν Μεσσίες, υπάρχουν οράματα, προγράμματα και σχέδια»
Νίκος Ανδρουλάκης