Πολιτική

Γεωργιάδης για επεισόδια στου Ρέντη: «Ο Μητσοτάκης είναι σκασμένος – Η κοινωνία λέει “δεν πάει άλλο”»

«Ο Μητσοτάκης είναι σκασμένος», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης στη «σκιά» των τραγικών γεγονότων στου Ρέντη με τη δολοφονική επίθεση κατά του αστυνομικού που χαροπαλεύει στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Λίγο πριν τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την οπαδική βία ύστερα από τα επεισόδια στου Ρέντη, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι ο «ο Μητσοτάκης είναι πολύ αποφασισμένος, η κοινωνία λέει δεν πάει άλλο».

«Αισθάνεται το βάρος της ευθύνης της ζωής αυτού του παιδιού και των υπολοίπων αστυνομικών», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου (09.12.23).

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη με τον αστυνομικό. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στην οικογένειά του, προσεύχομαι γι΄αυτόν. Το παιδί αυτό θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να μπορέσει να καταφέρει. Αισθάνομαι θλίψη που ένας νέος συμπολίτης μας κατά την εργασία του βρέθηκε σε αυτό το φρικτό γεγονός. Έχω εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό ότι θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα. Ο Μητσοτάκης είναι πολύ αποφασισμένος, η κοινωνία λέει δεν πάει άλλο», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

 

Αναφερόμενος στην αύξηση του βασικού μισθού, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Στον αλγόριθμο που καθορίζει την αύξηση του βασικού μισθού είναι ο πληθωρισμός και η ανάπτυξη. Η ιδέα της αύξησης του βασικού μισθού είναι να μπορεί η αύξηση να είναι στα πλαίσια των αντοχών της οικονομίας. Η απόφασή μας να ξεπαγώσουμε νωρίτερα τις τριετίες δικαιώθηκε από την ταχύτερη αποκλιμάκωση της ανεργίας. Απεδείχθη ότι όταν πήραμε αυτή την απόφαση ξέραμε τι κάναμε. Είμαι ευτυχής που είμαι ο υπουργός που ζει την ανεργία κάτω από το 10% και αυτός ο υπουργός που επί των ημερών του θα απολαύσουν οι υπάλληλοι πολύ μεγαλύτερους μισθούς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το e-mail Σημανδράκου «καίει» Μητσοτάκη και Αυγενάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Οι μάσκες έπεσαν»
Ο Ανδρουλάκης παρεμβαίνοντας στο θέμα αυτό τόνισε ότι: «Αυτές οι επιστολές αποδεικνύουν ότι γνώριζε πλήρως το πάρτι διαφθοράς που συνέβαινε σε έναν Οργανισμό, που μοιράζει 3 δισ. ευρώ τον χρόνο»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι «ζυγίζει» η κυβέρνηση για Βορίδη και Αυγενάκη – Το e-mail Σημανδράκου και η δεύτερη δικογραφία
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στο e-mail του ενημερώνει για το περιεχόμενο των δύο επιστολών που είχε στείλει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2023, στον πρώην Γενικό Γραμματέα του πρωθυπουργού
Το Μέγαρο Μαξίμου 12
Δημοσκόπηση Pulse: Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πως επηρεάζει την πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 15 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας - Εννιακομματική η βουλή σε περίπτωση εκλογών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 50