Πολιτική

Γεωργιάδης για Μόρια: Να απελαθούν αυτομάτως όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια

«Όλοι όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια να απελαθούν αυτομάτως» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα ο υπουργός έγραψε τα εξής: «Άνθρωποι που δεν σέβονται τους Νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας και που καταστρέφουν δημόσια περιουσία, δεν δικαιούνται άσυλο στην Ελλάδα. Πρέπει όλοι όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια να απελαθούν αυτομάτως: Λαθρομετανάστες: ‘Βye Bye Moria’ την ώρα της φωτιάς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δεν έχει τέλος η φαγωμάρα στο ΠΑΣΟΚ: Νέες αιχμές Χάρη Δούκα σε εκδήλωση με υποστηρικτές του από όλη την Ελλάδα
Απάντησε στα σενάρια περί «φευγάτου Δούκα», χαρακτηρίζοντάς τα «αθλιότητα» και ξεκαθαρίζοντας ότι μιλά για αυτόνομη εκλογική κάθοδο και νικηφόρα πορεία του ΠΑΣΟΚ
Χάρης Δούκας 10