Πολιτική

Γεωργιάδης σε Καρύδη: Καλύτερα να μαζέψετε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον Αδωνι Γεωργιάδη στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Καρύδη ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook κάλεσε τη ΝΔ να "μαζέψει" τον κ. Γεωργιάδη. Αφορμή οι πρωινές δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ ο οποίος είπε ότι φταίει το ΠΑΣΟΚ για την εμπλοκή με την τρόικα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Αν το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει, να μας το πει, να πάμε σε εκλογές», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον REAL FM.

«Η επίθεσή μου ήταν και σε βάρος της τρόικας. Είπα ότι η τρόικα ζητά παράλογα πράγματα, στα οποία δεν μπορούμε να υποχωρήσουμε. Τα δημοσιονομικά μέτρα. Η επίκληση ενός κενού – κατά την τρόικα – 2,6 δισεκατομμυρίων. Όλα αυτά που ακούτε τελευταία είναι παράλογα και η κυβέρνηση δεν μπορεί να τα δεχθεί», πρόσθεσε.
Και κατέληξε: «Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας είμαι, και όχι του ΠΑΣΟΚ. Θα έλεγα στον κ. Καρύδη, αν θέλει να μαζέψει κάποιους, να μαζέψει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που σε κάθε νομοσχέδιο οι μισοί δεν ψηφίζουν».

Νωρίτερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αλλά και ο εκπροσώπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης επιτέθηκαν στον κ. Γεωργιάδη.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε ότι δεν θα κατεβάσουμε και τα πανελόνια στην τρόικα προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα, ενώ, ο Δημήτρης Καρύδης σχολίασε στο Facebook:

«Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ Γεωργιάδης παρουσιάζεται στα κανάλια ως αυτόκλητος υπερασπιστής της Τρόικα κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ γιατί αντιδρά στην μείωση των κύριων συντάξεων, στην απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και στην αύξηση του ΦΠΑ στα τρόφιμα.
Ο κ Γεωργιάδης ζητάει να κατεβάσουμε τα παντελόνια σε παράλογες απαιτήσεις. Επιτέλους ας τον μαζέψει κάποιος από το κόμμα του, γιατί υπονομεύει ευθέως τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.
Τελικά είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ή της Τρόικας;»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα βρίσκεται στο απόγειο της ισχύος της – Αν χρειαστεί θα πει και πάλι το μεγάλο «Όχι»
«Η Ελλάδα έχει μία οικονομία δυνατή, μία άμυνα που έχει θωρακιστεί και μία διπλωματία που είναι στο ισχυρότερο σημείο από ποτέ» υπογραμμίζει ο υπουργός Εξωτερικών
O υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης
Το τελεσίγραφο του ΣΥΡΙΖΑ έληξε, η έξοδος προς την ΕΛΑΣ μόλις αρχίζει
Η προθεσμία της Κουμουνδούρου πέρασε χωρίς παραιτήσεις. Τώρα το βλέμμα στρέφεται στους τέσσερις που, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζονται να παραδώσουν τις έδρες τους και να κάνουν το επόμενο βήμα
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 6
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι τρεις ελληνικές πρωτοβουλίες για την ενέργεια πήραν πράσινο φως από τους Ευρωπαίους ηγέτες
«Σε ό,τι μας αφορά, αυτήν την εβδομάδα προχωρήσαμε σε νέα μέτρα για να περιορίσουμε τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 42