Πολιτική

Γεωργιάδης σε Κουρουμπλή: Αναδείχθηκες στην πολιτική ως ρουσφετάκιας!

Σε προσωπική βεντέτα στην Βουλή εξελίχθηκε η κόντρα μεταξύ του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη με φόντο τον Σαρωνικό και το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ».
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

O Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε για συστηματικά ψεύδη τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και παραπλάνηση της Βουλής όταν υποστήριζε ότι το πλοίο του EMSA ήρθε στον Πειραιά από άλλη αποστολή την Τρίτη (12/9).

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατέθεσε στα Πρακτικά της Ολομέλειας όπως είπε «το επίσημο στίγμα» που δείχνει ότι «το σκάφος έφτασε στο Πέραμα την Δευτέρα (11/9) στις 14:30 και όχι την Τρίτη το βράδυ…».

emsa emsa emsa

Πρόσθεσε: «Εάν το ζητούσατε από την Κυριακή, το σκάφος Δευτέρα θα επιχειρούσε» όπως είναι υποχρεωμένο».

Ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας προσπαθώντας να στηρίξει τον κ. Κουρουμπλή για το θέμα του πλοίου του EMSA, κατέθεσε απόσπασμα από το ημερολόγιο της γέφυρας όπου έχει καταγραφεί πως  το σκάφος τελείωσε τις εργασίες του την Τετάρτη (13/9)  το μεσημέρι και μπορούσε να χρησιμοποιηθεί.

Σημείωσε: «εγώ δεν είμαι ανακριτής και χρησιμοποιώ με πολλή φειδώ και στοιχεία δήθεν, που θεατρινίστικα καταθέτουν άλλοι».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην δευτερολογία του ανταπάντησε πως «το αντιρρυπαντικό σκάφος του EMSA ήταν στο Πέραμα από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Και πράγματι ήταν φορτωμένο. Εσείς όμως εάν είχατε αμέσως ζητήσει την συνδρομή του θα είχε είτε αυτό ή άλλο σπεύσει,  εντός 24ωρου στην περιοχή και είχε ξεκινήσει την απορρύπανση.

Ακόμα και το ίδιο θα είχε λόγω να κάνει γρήγορα την εκφόρτωση και όχι να την  κάνει με το πάσο της».

Κουρουμπλής: «Δεν είμαι γόνος πολιτικής οικογένειας» – Αδωνις: Αναδείχθηκες στην πολιτική επειδή ήσουν ο πρώτος ρουσφετάκιας στο ΠΑΣΟΚ

Η αντιπαράθεση του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Αδωνι Γεωργιάδη χτύπησε «κόκκινο»,  με αφορμή τις αναφορές σε πολιτικά πορφυρογέννητους.

Ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής υποστήριξε πως δεν είναι γόνος πολιτικής οικογένειας, γιος Πρωθυπουργού, αλλά ένα φτωχό παιδί από το Αγρίνιο  και αναδείχθηκε στην πολιτική μέσα από τους  κοινωνικούς αγώνες.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης του είπε πως είναι ψέμα ότι αναδείχθηκε μέσα από τους κοινωνικούς αγώνες.

Αναδείχθηκε όπως είπε στην πολιτική επειδή ήταν ο πρώτος ρουσφετάκιας στο ΠΑΣΟΚ που όχι μόνο διόριζε στο δημόσιο αλλά είναι και αυτός που έδωσε σε χιλιάδες μαϊμού ανάπηρους επιδόματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χρυσοχοΐδης: Επιδημία πλέον οι τηλεφωνικές απάτες – Ετοιμάζεται διάταξη με μεγαλύτερες ποινές για την εξαπάτηση ηλικιωμένων
Τι είπε για την επιχείρηση «ΚΟΜΒΟΣ» και την προσπάθεια της τροχαίας να περιορίσει την κίνηση - «Ο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε 20%-25% τη ροή σε όλη την Αττική»
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
6
Άδωνις Γεωργιάδης: Απορώ με συναδέλφους μου που επέλεξαν να λείπουν από την χθεσινή γιορτή της ΝΔ
Ο υπουργός Υγείας σημειώνει ότι, παρά το γεμάτο πρόγραμμά του, επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στη γιορτή για τα 52α γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 44
Η ΕΛΑΣ για τον προϋπολογισμό: Η ανάπτυξη μένει στα χαρτιά και ο λογαριασμός στα νοικοκυριά
Φορολογικά έσοδα σε άνοδο, πιέσεις στα εισοδήματα και επενδύσεις που εξαρτώνται από το Ταμείο Ανάκαμψης συνθέτουν, κατά την ΕΛ.Α.Σ., μια διαφορετική εικόνα από εκείνη των κυβερνητικών εξαγγελιών
Αλέξης Τσίπρας, Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ)
Ανδρουλάκης: Αν ο κόσμος μάς εμπιστευτεί η Ελλάδα μπορεί να γίνει κανονική ευρωπαϊκή χώρα
Σε ερώτηση για τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες και τη σύγκλιση με άλλα κόμματα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι το κόμμα δίνει «τον αγώνα της κοινωνικής διεύρυνσης»
Νίκος Ανδρουλάκης
35