Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Γεωργιάδης σε Παππά: Αν σε ενοχλεί ο Μπέος, σε ενοχλεί και ο Πολάκης

Γεωργιάδης σε Παππά: Αν σε ενοχλεί ο Μπέος, σε ενοχλεί και ο Πολάκης

Οι κατάπτυστες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου προκαλούν καταδίκη απ’ όλους, πολιτικούς και μη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Παππάς, που βρέθηκαν στο πάνελ του «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Δευτέρας (09.10.2023), διασταύρωσαν τα ξίφη τους με τον Παύλο Πολάκη να μπαίνει στην εξίσωση.

«Δεν υπάρχει κανένας πολιτικός στην Ελλάδα, που να υποστηρίζει ότι καλώς είπε αυτά που είπε ο κ. Μπέος», τόνισε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε ερώτημα στον Νίκο Παππά για τον Παύλο Πολλάκη, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει αποστάσεις.

«Αλλά κοιτάξτε την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Πολάκης, προ πέντε ημερών, έγραψε για τον συνάδελφό σας, τον κ. Πρετεντέρη, ότι είναι ένας κουβάς με κόπρανα. Ρωτάω τον κ. Παππά τώρα: 24 ώρες αφού το έγραψε αυτό, ο κ. Κασσελάκης τον διόρισε υπέρ τομεάρχη του ΣΥΡΖΑ.

Δηλαδή ο κ. Κασσελάκης του είπε: “μπράβο Παύλο, καλά έκανες και είπες τον Πρετεντέρη ένα κουβά με κόπρανα, μου αρέσει αυτός ο πολιτικός λόγος”. Συμφωνεί ο κ. Παππάς με αυτόν τον πολιτικό λόγο;», ρώτησε ο υπουργός Εργασίας.

Ο Νίκος Παππάς, απάντησε ότι«στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κ. Πολάκης αναπαρήγαγε μια φράση που είχε πει για τον κ. Πρετεντέρη ο αείμνηστος Ραφαηλίδης», αλλά μετά πρόσθεσε πως «εγώ δεν θα τη χρησιμοποιούσα».

 

Και τότε, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε: «Είναι υποκριτές. Αν σε ενοχλεί το πολιτικό ύφος του Μπέου, σε ενοχλεί και το πολιτικό ύφος ύφος του Πολάκη».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις