Πολιτική

Γεραπετρίτης και Φιντάν μίλησαν για την κατάσταση στη Γάζα

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Ο υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν είχε σήμερα 1η Νοεμβρίου τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη, αναφέρεται σε ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ.

Στην ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ σημειώνεται ότι «κατά τη διάρκεια της συνομιλίας συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στη Γάζα» ενώ προστίθεται ότι «ο υπουργός Φιντάν τόνισε τη σημασία της κήρυξης πλήρους κατάπαυσης του πυρός το συντομότερο δυνατό και της επείγουσας παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αγώνας δρόμου στη ΝΔ για να κλείσουν τα εσωκομματικά μέτωπα – «Μασάζ» και ζυμώσεις για να πέσουν οι τόνοι
Στελέχη του Μαξίμου και της Πειραιώς, αλλά και ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., Μάξιμος Χαρακόπουλος έχουν αναλάβει το «πολιτικό μασάζ» στους «ανησυχούντες» βουλευτές
Η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ