Πολιτική

Γεραπετρίτης και Φιντάν μίλησαν για την κατάσταση στη Γάζα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν είχε σήμερα 1η Νοεμβρίου τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη, αναφέρεται σε ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ.

Στην ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ σημειώνεται ότι «κατά τη διάρκεια της συνομιλίας συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στη Γάζα» ενώ προστίθεται ότι «ο υπουργός Φιντάν τόνισε τη σημασία της κήρυξης πλήρους κατάπαυσης του πυρός το συντομότερο δυνατό και της επείγουσας παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αιχμές Καραμανλή για τη Δύση και μήνυμα υπέρ της στρατηγικής σχέσης με την Κίνα: «Η Ελλάδα υπήρξε πρωτοπόρος στην προσπάθεια συνεργασίας με την Ευρώπη»
Το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από την Ξάνθη για τη Θράκη και τη συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων
Κώστας Καραμανλής 8
Νίκος Χριστοδουλίδης από Βουλή: Η Τουρκία είναι υπόλογη, η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη
Σε συνεδρίαση υψηλού συμβολισμού, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μίλησε για τους δεσμούς Ελλάδας – Κύπρου, το 1974 και το ανοιχτό τραύμα της τουρκικής κατοχής
Νίκος Χριστοδουλίδης
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Κανένας παρακρατικός μηχανισμός δεν σας κυνηγάει, μόνο η κουνιάδα της κυρίας Κεφαλά»
Καταγγελίες της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας κατά του υπουργού Δικαιοσύνης για μεθόδευση μετά από παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας
Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου