Πολιτική

Γερουλάνος σε Θεοδωρικάκο: «Είπες χοντρή μ@λ@κί@» – Ένταση και «γαλλικά» στη Βουλή

Η στέγη και τα ενοίκια ήταν που τους οδήγησε σε έντονη αντιπαράθεση μέσα στη Βουλή
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε «γαλλικά» κατέληξε (εκτός όμως μικροφώνων και Πρακτικών) η αντιπαράθεση που είχαν ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος με αφορμή τη στέγη και τα ενοίκια…

Ευγενείς άνθρωποι και γενικά ήπιων τόνων, τόσο ο Τάκης Θεοδωρικάκος όσο και ο Παύλος Γερουλάνος δεν έδωσαν συνέχεια στην εκτροπή του δεύτερου όταν τον πλησίασε στο υπουργικό έδρανο και του είπε «είπες, χοντρή  μ@λ@κί@ για τα ενοίκια».

Η «μονομαχία» μεταξύ των δύο είχε ξεκινήσει νωρίτερα, όταν ο κ. Θεοδωρικάκος είχε αναφέρει ότι πράγματι το βασικό πρόβλημα για το μέσο νοικοκυριό δεν είναι οι τιμές στο σούπερ μάρκετ αλλά τα ενοίκια.

Ο κ. Γερουλάνος στην παρέμβασή του ανέφερε στον υπουργό ότι «η ακρίβεια ρίχνει υπουργούς. Υπάρχουν κάποια πτώματα υπουργών ανάμεσά μας. Έχει αρχίσει ένα μπρα ντε φερ μεταξύ σας και του κ. Χατζηδάκη για το ποιος φταίει για την ακρίβεια. Εσείς τα ρίχνετε στα ενοίκια. Οι πολίτες βλέπουν δυο υπουργούς να τσακώνονται για ένα θέμα που δεν μπορείτε να λύσετε. Ο ένας προσπαθεί να πετάξει το μπαλάκι στον άλλον για την ακρίβεια. Θα πρέπει να συνεργαστείτε και δεν ξέρω αν ο κ. Χατζηδάκης είναι χαρούμενος να συνεργαστεί μαζί σας». 

Η αναφορά αυτή ειδικά για τους «νεκρούς υπουργούς…» εκνεύρισε τον κ. Θεοδωρικάκο που απάντησε στον κ. Γερουλάνο ότι «εσείς, προφανώς δεν έχετε ζήσει ποτέ στο νοίκι, κύριε. Εγώ έχω ζήσει 20 χρόνια. Η κυβέρνηση έχει κάνει για αυτόν τον κόσμο κάποια πράγματα…».

Αυτό για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ θεωρήθηκε χτύπημα κάτω από τη ζώνη καθώς είχε προσωπικό ταξικό πρόσημο για αυτό πήγε στο υπουργικό έδρανο με γαλλικά… 

Κύκλοι του υπουργού Ανάπτυξης: Δεν κρύβεται ο εκνευρισμός

Την ίδια ώρα, κύκλοι του υπουργού Ανάπτυξης, δήλωναν: «Είναι θλιβερό και απαράδεκτο ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μιλά για πτώματα υπουργών και να παραφέρεται στους διαδρόμους εντός του κοινοβουλίου. Ο εκνευρισμός όταν λέγονται αλήθειες δεν κρύβεται. Ο καθένας κρίνεται και για το ήθος και για τη συμπεριφορά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιώργος Μυλωνάκης επέστρεψε σπίτι του – Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο
Πλέον θα λαμβάνει την φροντίδα που χρειάζεται στο σπίτι, ενώ πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η σύζυγός του Τίνα Μεσσαροπούλου επιστρέφει τη Δευτέρα στην εκπομπή Happy Day
Γιώργος Μυλωνάκης 34
Σκληρή επίθεση Τσουκαλά σε Μητσοτάκη για το άρθρο 86: «Αλλάζει ο Μανωλιός για να βάλει τα ρούχα του αλλιώς»
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην κυβερνητική πρόταση για το άρθρο 86, υποστηρίζοντας ότι παρά τις πολύμηνες δεσμεύσεις για ουσιαστική αλλαγή, τελικά διατηρείται στη Βουλή η αρμοδιότητα άσκησης ποινικής δίωξης
Κώστας Τσουκαλάς 6
ΕΛΑΣ: Ο Τσίπρας «χτίζει» κόμμα χωρίς τα βαρίδια του ΣΥΡΙΖΑ – Ανακοινώνει όργανα «σφιχτά» και ευέλικτα
Σφιχτές δομές και συνέδριο μετά τις εκλογές σχεδιάζουν στην Αμαλίας, με τον πρώην πρωθυπουργό να βγαίνει ξανά μπροστά και να αποφεύγει μοντέλα που θυμίζουν τις εσωτερικές (αν)ισορροπίες της Κουμουνδούρου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 42
Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Καταφεύγει σε fake news ο Μητσοτάκης για να ανακόψει την πολιτική φθορά
«Όταν ο Πρωθυπουργός μιας χώρας επιδίδεται με τόση άνεση σε τόσα πολιτικά - και όχι μόνο - ψευδή, οφείλουμε να ανησυχούμε βαθιά για κάθε μέρα που συνεχίζει να κρατά τα ηνία της χώρας μας»
Μαρία Καρυστιανού 8
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε νέο νοσοκομείο στην Κω και αναβάθμιση του λιμανιού της Ρόδου – «Εκλογές το 27, είμαστε μαραθωνοδρόμοι»
Ο πρωθυπουργός έδωσε το «πράσινο φως» στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος του Παλιού Νοσοκομείου της Ρόδου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ρόδο 49