Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Γεροβασίλη για Κασσελάκη: «Έχουμε πρόεδρο από τα μέλη του κόμματος και οφείλουμε να σεβαστούμε το αποτέλεσμα»

Γεροβασίλη για Κασσελάκη: «Έχουμε πρόεδρο από τα μέλη του κόμματος και οφείλουμε να σεβαστούμε το αποτέλεσμα»

«’Έχουμε πρόεδρο με επιλογή από τα μέλη του κόμματος. Πρέπει όλοι μας να σεβαστούμε το αποτέλεσμα», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο Live News την Τρίτη (26.09.23), έκανε λόγο για μία «ισχυρότατη και αδιαμφισβήτητη» εντολή στον Στέφανο Κασσελάκη από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «οφείλουμε να υπηρετήσουμε το αποτέλεσμα». «Ο ρόλος του προέδρου είναι ισχυρός και είμαστε εδώ για να στηρίξουμε», υπογράμμισε. 

«Οι 150.000 που ένθερμα ήρθαν και στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον έβγαλαν ξανά στην επιφάνεια και μας έδειξαν εμπιστοσύνη ως προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να σεβαστούμε το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών και θα το υπηρετήσουμε», συμπλήρωσε.

Σημείωσε πως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κοινό στόχο, όπως και ότι οι μάχες γίνονται εκτός Βουλής, στην κοινωνία.

Πάντως, δεν θέλησε να σχολιάσει τη δήλωση του Νίκου Φίλη περί τρίτης ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο πήρε αποστάσεις από το αιχμηρό σχόλιο πως ο κ. Κασσελάκης «έχει ύφος Τραμπ».

 

Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε στο σοκ που βίωσε το κόμμα μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν ήταν εύκολη στιγμή και δεν ήταν καθόλου εύκολη για τον καθένα από εμάς προσωπικά και τον χώρο μας», σχολίασε.

Σε ερώτηση, αν ο κ. Τσίπρας βρίσκεται πίσω από τον κ. Κασσελάκη, η κυρία Γεροβασίλη υπογράμμισε πως ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «βρίσκεται πίσω από όλους μας».

Τέλος, για την Έφη Αχτσιόγλου, δήλωσε ότι την εκτιμά απεριόριστα και πως είναι απολύτως σεβαστό το τι θα επιλέξει εκείνη στην παρούσα χρονική συγκυρία.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις