Πολιτική

Γεροβασίλη για ΟΛΠ: Δεν παραχωρήσαμε την έκταση των Λιπασμάτων

Στην αντεπίθεση βγαίνει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη μετά τον πολιτικό σάλο που έχει ξεσπάσει με αφορμή την παραχώρηση του ΟΛΠ στην COSCO.
 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η κ. Γεροβασίλη η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε για ένα θετικό αποτέλεσμα και “εξαίρεσε από την παραχώρηση την έκταση των Λιπασμάτων”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου:

“Με υποδειγματική ενορχήστρωση, οι πολιτικές δυνάμεις που κατέστρεψαν την χώρα, που επέβαλλαν στην οικονομία μέτρα 65 δισ., που μείωσαν κατά 25% το ΑΕΠ και που εξαφάνισαν τις λίστες μαύρου χρήματος για να προστατεύσουν κορυφαία στελέχη τους, ξιφουλκούν σήμερα κατά της κυβέρνησης για το θέμα του λιμανιού του Πειραιά.
Η κυβέρνηση αγωνίζεται να κρατήσει την Ελλάδα όρθια, πάνω στο σαθρό έδαφος που αυτοί παρέδωσαν. Διαπραγματεύτηκε ώστε το αποτέλεσμα της συμφωνίας να είναι το θετικότερο, τόσο ως προς το τίμημα, όσο και ως προς τους όρους. Εξαίρεσε από την παραχώρηση την έκταση των Λιπασμάτων, διασφαλίζοντας την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής για τους κατοίκους της περιοχής.
Ας μας πουν τι έχουν κάνει αυτοί που, υπογράφοντας λευκά χαρτιά, παρέδωσαν την χώρα, δέσμια, στις προθέσεις των δανειστών. Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών”.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων: Υποχρέωσή μας να είμαστε στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας
Το πρόγραμμα του MIT για αυτόνομα θαλάσσια συστήματα παρουσίασαν στον πρωθυπουργό οι εκπαιδευτές και οι συμμετέχοντες – «Δεν βλέπουμε το μέλλον, αλλά το παρόν των σύγχρονων επιχειρήσεων», είπε ο κ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων
Καρυστιανού για την αποχώρηση του Κοκοτσάκη: «Η Ελπίδα για τη Δημοκρατία ανήκει σε κάθε πολίτη – Αναρτήθηκε η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος»
«Οι αιτιάσεις είναι γενικές, ξεκάθαρα πρόωρες και άδικες, χωρίς ένα συγκεκριμένο γεγονός να τις στηρίζει, και διατυπώνονται τη στιγμή ακριβώς που καλούμε ολόκληρη την κοινωνία να συμμετέχει», ήταν το μήνυμα της Μαρίας Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Ανδρουλάκης: Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ισχυρό κόμμα στις εκλογές και έχουμε πολιτική εικόνα Μητσοτάκη – Τσίπρα, θα μπούμε στη μηχανή του χρόνου
«Αν είχα κάνει στη χώρα, στους θεσμούς, στην οικονομία και στην κοινωνία, ό,τι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, θα είχα εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο»
Νίκος Ανδρουλάκης 5