Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Γεροβασίλη: “Κρίσιμο στοιχείο για την αλήθεια το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον Ζακ Κωστόπουλο”

Γεροβασίλη: “Κρίσιμο στοιχείο για την αλήθεια το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον Ζακ Κωστόπουλο”
φωτογραφία: αρχείο Eurokinissi

Τη σημασία που έχει η τελική έκθεση των ιατροδικαστών για να διαλευκανθεί ο τραγικός θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου υπογραμμίζει η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

Με δήλωσή της στο ΑΠΕ -ΜΠΕ η κ. Γεροβασίλη χαρακτηρίζει το ιατροδικαστικό πόρισμα “κρίσιμο στοιχείο” προκειμένου να ριχτεί άπλετο φως στην τραγική υπόθεση.

Όπως δηλώνει εξάλλου η υπουργός, το επιστημονικό πόρισμα των ιατροδικαστών δίνει τις πρώτες ηχηρές απαντήσεις, τόσο στην καχυποψία περί συγκάλυψης, όσο και στη μισαλλοδοξία και στην προσπάθεια διαπόμπευσης ενός ανθρώπου που δεν ζει πια.

Ολόκληρη η δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη:

“Το επιστημονικό πόρισμα των ιατροδικαστών αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη στην έρευνα για να διαλευκανθεί ο τραγικός θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου.

Είναι κρίσιμο στοιχείο στην προσπάθεια να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση, δίνοντας τις πρώτες ηχηρές απαντήσεις, τόσο στην καχυποψία περί συγκάλυψης, όσο και στη μισαλλοδοξία και στην προσπάθεια διαπόμπευσης ενός ανθρώπου που δεν ζει πια.

Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί”

Η κ. Γεροβασίλη είχε τονίσει πως ο αρχηγός της Αστυνομίας έχει ήδη διατάξει προανακριτική έρευνα για τη συμπεριφορά των οκτώ αστυνομικών, δεν ήθελε όμως να καταδικάσει εκ των προτέρων, όπως ανέφερε, την δράση τους.

με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ & ΑΝΤ1

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις