Πολιτική

Γεροβασίλη: Την Παρασκευή η διαβούλευση για τις τηλεοπτικές άδειες

Την Παρασκευή ξεκινά η διαβούλευση για τις τηλεοπτικές άδειες, όπως ανακοίνωσε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως είπε η κα Γεροβασίλη, η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει από 7 έως 10 μέρες και στη συνέχεια και αφού ενσωματωθούν όσες παρατηρήσεις κρίνεται σκόπιμο, θα αναρτηθεί η οριστική προκήρυξη, με προθεσμία 30 έως 45 ημερών για την κατάθεση των φακέλων.

Από την διαδικασία αυτή θα προκύψει η λίστα όσων πληρούν τα κριτήρια, και η συζήτηση των σχετικών ενστάσεων, εφ όσον υπάρξουν.  Το τελικό στάδιο της διαδικασίας προβλέπει την δημοπράτηση των συχνοτήτων.
Ήδη έχουν δημοσιευτεί οι δύο από τις τρεις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις, που προβλέπονται από την προκήρυξη και που αφορούν την μεταφορά αρμοδιότητας της διενέργειας του διαγωνισμού στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, και τον ελάχιστο αριθμό εργαζομένων ανά ειδικότητα, ώστε να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας.
Εντός των ημερών θα εκδοθεί και η τρίτη Κοινή Υπουργική Απόφαση, που καθορίζει την τιμή εκκίνησης για κάθε τηλεοπτική άδεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Γεωργαντάς με την Κωνσταντοπούλου για τις κατηγορίες ότι «κάρφωνε» τον Βορίδη στον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μη νομίζετε ότι θα με τρομοκρατήσετε»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επανέφερε αιχμές περί διαρροών στην Εξεταστική, με τον αντιπρόεδρο της Βουλής να απαντά σε υψηλούς τόνους - Παρέμβαση και από την Ντόρα Μπακογιάννη
Γεωργαντάς και Κωνσταντοπούλου
Κομισιόν για Αβραμόπουλο και Qatargate: «Δεν έγινε εσωτερική έρευνα, μόνο έλεγχοι συμμόρφωσης»
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διευκρινίζει ότι το 2022 έλεγξε μόνο την τήρηση των όρων για τη συμμετοχή του πρώην επιτρόπου στη Fight Impunity - Τι είχε υποστηρίξει ο ίδιος και οι εξηγήσεις για τους «κερατάδες»
Δημήτρης Αβραμόπουλος
Παπανικολάου για «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: «Κλειστή παρέα το κόμμα Καρυστιανού, με καθοδηγητές πρώην στελέχη της Νίκης»
Ο πτέραρχος ε.α. εξήγησε γιατί αποσύρει τη στήριξή του, μιλώντας για απουσία συλλογικών οργάνων, προγράμματος και σαφών θέσεων στα εθνικά θέματα
Μαρία Καρυστιανού