Πολιτική

Για αυτόνομο Υπουργείο Τουρισμού και αυτόνομο Υπουργείο Ναυτιλίας δεσμεύτηκε ο Σαμαράς από τη Ρόδο

Η Ελλάδα θα δώσει την μάχη για την ανάπτυξη, κάτι που μπορεί να γίνει άμεσα, μέσα από τον τουρισμό, τόνισε κατά την ομιλία του στη Ρόδο, στους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και των επιστημονικών συλλόγων, ο πρόεδρος της ΝΔ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο τουρισμός αποτελεί μεγάλο πυλώνα ανάπτυξης καθώς εξασφαλίζει άμεσα θέσεις εργασίας και μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη χωρίς χρονική υστέρηση, τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, σε κεντρικό ξενοδοχείο του νησιού, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος επανέλαβε την δέσμευσή του για αυτόνομο υπουργείο Τουρισμού που θα υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό καθώς επίσης και για αυτόνομο υπουργείο Ναυτιλίας.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε επίσης ότι κατανοεί τις δυσκολίες που πέρασαν τον Μάιο οι επιχειρηματίες του τουρισμού λόγω του ότι δεν υπήρξε κυβέρνηση στη χώρα. Κατηγόρησε για την εξέλιξη αυτή τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι δεν πήρε το μήνυμα του κόσμου για σύνθεση και συνεργασία.

Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη να δοθεί βάρος στο θέμα του θαλάσσιου τουρισμού, στην κατασκευή μαρίνων καθώς και στην ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Την ομιλία του κ. Σαμαρά παρακολούθησαν πολλοί εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων και επιχειρηματίες του νησιού ενώ νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ περιόδευσε στην πόλη και σε χωριά του νησιού όπου άκουσε προβλήματα που του τέθηκαν για όλα τα ζητήματα γενικότερου και ειδικού ενδιαφέροντος.

Πριν την ομιλία του ο κ. Σαμαράς είχε συνάντηση με τους υποψήφιους βουλευτές Δωδεκανήσου και με κομματικά στελέχη ενώ το μεσημέρι επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο, την 95 ΑΔΤΕ, το Λιμεναρχείο Ρόδου και την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη Ρόδο ο Αντώνης Σαμαράς

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «μάχη» της Θεσσαλονίκης άρχισε νωρίς: Πεδίο αντιπαράθεσης η ομιλία Τσίπρα πριν από αυτή του Μητσοτάκη
«Ο Μητσοτάκης τρέμει τη σύγκριση», απαντά η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη στον Παύλο Μαρινάκη - Η αντιπαράθεση για την παρουσία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και το πρόγραμμα της 2ας Σεπτεμβρίου
O Αλέξης Τσίπρας 13
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ κάνει διακοπές στο Ιόνιο: Οι εντυπωσιακές εικόνες με τις φίλες της σε υπερπολυτελές καταμαράν
Σε στιγμιότυπα που ανέβασε στα social media, η ίδια η Κίμπερλι Γκιλφόιλ φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη, δείχνοντας να απολαμβάνει τις ομορφιές της Ελλάδος και το ελληνικό φαγητό
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ κάνει διακοπές στο Ιόνιο: Οι εντυπωσιακές εικόνες με τις φίλες της σε υπερπολυτελές καταμαράν
20
Γεραπετρίτης σε Τουρκία: «Τέλος η παθητική διπλωματία» – Μήνυμα ισχύος για Αιγαίο, 12 μίλια και θαλάσσια πάρκα
Αναφορικά με τις σχέσεις με το Ισραήλ, τονίζει η ελληνική εξωτερική πολιτική είναι πολυεπίπεδη και διατηρεί ανοικτούς διαύλους τόσο με το Τελ Αβίβ όσο και με τον αραβικό κόσμο
Γιώργος Γεραπετρίτης 28
Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη τη Δευτέρα: «Ελλάδα 2.0», ακρίβεια, νέα σχολική χρονιά και χωροταξικά στην ατζέντα
Το υπουργικό συμβούλιο της Δευτέρας υπό τον πρωθυπουργό θα συνεδριάσει στις 11:30 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, με επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη
Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη 10