Πολιτική

Για ποιους είπε «κρίμα» η Αριστοτελία Πελώνη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μια μόνο λέξη σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη τα συλλαλητήρια των αντιεμβολιαστών που έγιναν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας την Τετάρτη 14 Ιουλίου. «Κρίμα», είπε με ένα μειδίαμα η Αριστοτελία Πελώνη.  

Νωρίτερα και ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στους αρνητές μίλησε για γραφικούς και ανορθολογιστές.

Σχολιάζοντας στον ΣΚΑΙ, τις χθεσινές συγκεντρώσεις ανέφερε ότι πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους που συμμετείχαν στους αγανακτισμένους την περίοδο 2010-2011 και στο «όχι» για το δημοψήφισμα του 2015. 

«Δεν πιστεύω ότι αυτοί που διαδήλωσαν χθες, απηχούν ένα κοινό μας αίσθημα. Είναι ένα περιθωριακό κομμάτι του πολιτικού συστήματος των ψηφοφόρων αναμφίβολα. Προφανώς υποκινούνται από ακραίους πολιτικούς χώρους, γιατί τα συνθήματα που ακούγονταν ήταν χυδαία», κατέληξε. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συνταγματική Αναθεώρηση: Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση για τις προτάσεις Μητσοτάκη – «Καμία συναίνεση»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά, Ελληνική Λύση και ΝΙΚΗ κατηγορούν την κυβέρνηση ότι επιχειρεί αλλαγή ατζέντας και θεσμική «νομιμοποίηση» πολιτικών που ήδη έχει εφαρμόσει ή παραβιάσει
Ολομέλεια της Βουλής
Έτοιμη η διάταξη για επίσπευση ποινικής διερεύνησης υποθέσεων για πολιτικά πρόσωπα- Έως την Παρασκευή στη Βουλή από το υπουργείο Δικαιοσύνης
Προστίθεται νέο άρθρο στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που αφορά την επίσπευση της ανάκρισης και εκδίκασης αξιοποίνων πράξεων βουλευτών
Γιώργος Φλωρίδης
Βαρθολομαίος από το Προεδρικό Μέγαρο: «Ο ρατσισμός και οι φυλετικές διακρίσεις είναι μακριά από το ήθος της Ορθοδοξίας»
Η συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Τασούλα, οι αναφορές στην ειρήνη και τον διαθρησκειακό διάλογο και η αιχμή κατά όσων «διασπούν την πανορθόδοξη ενότητα»
Τασούλας, Βαρθολομαίος
Νίκος Ανδρουλάκης κατά κυβέρνησης: «Μπαλώματα αντί για λύσεις, επικοινωνία αντί για πολιτική»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι αφήνει τους πολίτες αντιμέτωπους με ακρίβεια, ακριβά ενοίκια και ισχυρά ολιγοπώλια, τονίζοντας πως «υπάρχει άλλος πολιτικός δρόμος»
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Τσουκαλάς κατά Μητσοτάκη: «Η ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ ήταν η προσωποποίηση του τακτικισμού»
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για αντιφάσεις στη Συνταγματική Αναθεώρηση, υπαναχώρηση στις Ανεξάρτητες Αρχές και προσπάθεια να κλείσει τη συζήτηση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Κώστας Τσουκαλάς