Πολιτική

Γιάνης Βαρουφάκης για Φώφη Γεννηματά: Ο θάνατος της μας στέρησε έναν άνθρωπο που δεν περίσσευε στην Βουλή

Την θλίψη του για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά εξέφρασε ο Γραμματέας του ΜεΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.

«Ο θάνατος της Φώφης μας στέρησε έναν άνθρωπο που δεν περίσσευε στην Βουλή, μια γυναίκα που έβαζε φρένο στην άκρατη ανδροκρατία της πολιτικής σκηνής, μια ακόμα ελπίδα επικράτησης στο ευάλωτο της ύπαρξής μας. Προσωπικά, μετανιώνω που δεν προσπάθησα να την γνωρίσω όσο ήταν μαζί μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Η Φώφη Γεννηματά πάλεψε γενναία και έφυγε από τη ζωή σήμερα Δευτέρα (25.10.2021) στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 11 Οκτωβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μπακογιάννη για επιτελικό κράτος: «Δεν υπάρχουν αντάρτες στη ΝΔ, πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις»
Η πρώην υπουργός μίλησε για «υγιέστατο διάλογο» μετά την επιστολή των πέντε βουλευτών της ΝΔ και τόνισε ότι «η κοινοβουλευτική λειτουργία στηρίζει την εκτελεστική εξουσία»
Ντόρα Μπακογιάννη
Καβγάς Ζωής Κωνσταντοπούλου - ΠΑΣΟΚ στη Βουλή για την πρόεδρο της ΑΠΔΠ - «Μας κοροϊδεύετε, δεν ντρέπεστε», «υπηρετείτε σχέδιο»
Η κόντρα για την πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού ξεκίνησε από την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, συνεχίστηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και συνεχίστηκε στην Ολομέλεια
Ζωή Κωνσταντοπούλου 8
Επίθεση Μαρινάκη σε Ανδρουλάκη και Τσίπρα: «Σκεφτόμουν, στη μάχη για τη δεύτερη θέση, τι άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μας»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για απουσία «ποιότητας» στον δημόσιο λόγο – Τι είπε για τα ισραηλινά ταχύπλοα και την αναθεώρηση του άρθρου 16
Παύλος Μαρινάκης
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες