Σάββατο, 4 Μαΐ
20oC Αθήνα

Γιάνης Βαρουφάκης: Η αντιπολίτευση καταδικάζει τον ξυλοδαρμό του στα Εξάρχεια

Γιάνης Βαρουφάκης: Η αντιπολίτευση καταδικάζει τον ξυλοδαρμό του στα Εξάρχεια

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταδικάζουν την επίθεση στα Εξάρχεια στον επικεφαλής του ΜεΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του επισημαίνει πως «καταδικάζουμε απερίφραστα την τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκε απόψε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης. Αυτού του είδους οι πρακτικές στρέφονται κατά κάθε είδους Δημοκρατίας.

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ορίζει με τον νόμο της βίας πού θα κυκλοφορεί οποιοσδήποτε πολίτης.Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι αρχές θα ερευνήσουν και θα εξιχνιάσουν άμεσα αυτή την άθλια ενέργεια. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Γιάννη Βαρουφάκη».

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη» αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μάντζος.

« Η βία – ιδίως εκείνη που υποκρίνεται ότι έχει «πολιτικό» περιεχόμενο – προσβάλλει τον πυρήνα της δημοκρατίας μας. Ο εκφασισμός της δημόσιας ζωής -από όπου κι αν προέρχεται- δεν θα περάσει» αναφέρει ο κ. Μάντζος .

Την επίθεση στον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γ.Βαρουφάκη καταδίκασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος. Το ΚΚΕ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη, ανέφερε στην ΕΡΤ1, κάνοντας λόγο για προβοκατόρικη ενέργεια.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Λύση στην οποία σημειώνει οτι «η απόλυτα καταδικαστέα, παρακρατική επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη επιβεβαιώνει δυστυχώς τις πρόσφατες καταγγελίες του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου για τις «κουκούλες που κουκουλώνουν τη δημοκρατία». Η ΝΔ υποσχέθηκε νόμο και τάξη αλλά έφερε ανασφάλεια και ασυδοσία, για να συνεχίσει την «άνομη» διακυβέρνηση της».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις