Πολιτική

Γιάνης Βαρουφάκης: Πρωτομαγιά στην πορεία, με γαρύφαλλο και τη Δανάη Στράτου στο πλευρό του [pics]

Η προηγούμενη φορά που είχε «κατέβει» σε πορεία για την Πρωτομαγιά ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν το 2015. Τότε, ήταν υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης της χώρας. Φέτος, τρία χρόνια μετά, η κυβέρνηση είναι η ίδια. Αλλά εκείνος είναι «απέναντί» της.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μοβ πουκάμισο, γαρύφαλλο στο πέτο (σχεδόν) και τη σύζυγό του Δανάη Στράτου (είχε κι εκείνη γαρύφαλλο) στο πλευρό του, ο Γιάνης Βαρουφάκης έδωσε το παρών στην πορεία για την εργατική Πρωτομαγιά.

Ήταν επικεφαλής του μπλοκ του νεοσύστατου κόμματος του οποίου ηγείται, του ΜέΡΑ 25. Του κόμματος με το οποίο, όπως έχει δηλώσει, προτίθεται να κατέβει στις επόμενες εκλογές.

Γιάνης Βαρουφάκης ο διαδηλωτής

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών “φόρεσε” το κόκκινο γαρύφαλλό του, πήρε τη σύζυγό του και κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να διαδηλώσουν. Άλλοτε με τη γροθιά σφιγμένη και υψωμένη, άλλοτε κρατώντας τη Δανάη Στράτου από το χέρι, άλλοτε φωνάζοντας συνθήματα κι άλλοτε κοιτώντας το κινητό του, ο Γιάνης Βαρουφάκης ακολούθησε την πορεία από την πλατεία Κλαυθμώνος (σ.σ. εκεί συγκεντρώθηκαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ) έως τη Βουλή και έφτασε ως το τέλος.

Εκείνος, φορούσε μόνο ένα μοβ πουκάμισο. Και το γαρύφαλλο φυσικά. Κι εκείνη ένα λευκό μπλουζάκι και πολύχρωμο μπλουζάκι και δύσκολα αποχωρίστηκε τα γυαλιά ηλίου της. Η ζέστη, άλλωστε και μάλιστα στο κέντρο, είναι αφόρητη για την εποχή. Μόλις ξεκίνησε ο Μάιος άλλωστε και πολλοί ήταν εκείνοι που αντί για την πορεία προτίμησαν την παραλία… Όχι όμως ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου.

Δείτε τις φωτογραφίες

varoufakis stratou poreia varoufakis stratou poreia varoufakis stratou poreia varoufakis stratou poreia varoufakis stratou poreia varoufakis stratou poreia varoufakis stratou poreia varoufakis stratou poreia varoufakis stratou poreia varoufakis stratou poreia varoufakis stratou poreia varoufakis stratou poreia varoufakis stratou poreia

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αυλωνίτης «μαζεύει» τα περί συνεργασιών με ΕΛΑΣ, ΣΥΡΙΖΑ και Πλεύση Ελευθερίας: «Μόνο με το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα μπορεί να ηττηθεί η ΝΔ»
«Χωρίς πολιτική αυτονομία δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική πολιτική αλλαγή», τονίζει ο βουλευτής Κέρκυρας και καλεί τον «δημοκρατικό κόσμο» να συσπειρωθεί γύρω από τον Νίκο Ανδρουλάκη
Αλέξανδρος Αυλωνίτης
Φαραντούρης μετά τις καταγγελίες Σδούκου και το «χαριεντιζόσασταν σε υπουργούς»: «Απάντησα πολιτικά και μόνο»
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ απορρίπτει την καταγγελία περί σεξιστικής αναφοράς και υποστηρίζει ότι απάντησε σε αντίστοιχη φράση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ
Νικόλας Φαραντούρης
10
Γεωργιάδης για την γιατρό της Καρνεάδου: Απατεώνισσα, στους ελέγχους έκρυβε το μηχάνημα για να μην εντοπίζεται
Ο υπουργός Υγείας απέρριψε τις επικρίσεις για τους ελέγχους στο παράνομο ιατρείο του Κολωνακίου - Τι απάντησε για το Σώμα Επιθεωρητών, τα «νανογιλέκα» και το MedWatch
Άδωνις Γεωργιάδης 29
Ο Μάριος Σαλμάς θέτει ζήτημα σύγκρουσης συμφερόντων για τη Singular Logic ενόψει εκλογών: «Να μην μπορεί να αμφισβητηθεί το αδιάβλητο»
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ ζητά εξηγήσεις από τον υπουργό Εσωτερικών και ρωτά αν εξετάζεται εναλλακτική λύση για την πληροφορική υποστήριξη της διαδικασίας
Μάριος Σαλμάς 6
Μαρινάκης για προσωπικά δεδομένα πρωθυπουργού: «Δεν έγινε καμία διαρροή» – Τι απαντά η Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας
«Πρόκειται για παλαιά, δημοσίως διαθέσιμα στοιχεία» - Οι διευκρινίσεις της ΕΑΚ και οι συστάσεις προς πολίτες και κρατικούς αξιωματούχους - Οι κίνδυνοι από τη μαζική συγκέντρωση δεδομένων
Παύλος Μαρινάκης