Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Γιάνης Βαρουφάκης: Το δανεικό του… παλτό

Γιάνης Βαρουφάκης: Το δανεικό του… παλτό

Πολλά ακούστηκαν για το ενδυματολογικό στυλ που επέλεξε ο Γιάνης Βαρουφάκης για τη συνάντησή του στο Λονδίνο με τον Βρετανό ομόλογό του. Κυρίως, το παλτό του. Ένα παλτό που κρύβει μια… ιστορία!

Βλέποντάς τον με το σκούρο κοστούμι του, το μπλε ηλεκτρίκ πουκάμισό του και κυρίως με το μακρύ δερμάτινο παλτό, τα βρετανικά ΜΜΕ τον πέρασαν… γενεές 14.

Εκείνο που επίσης έκανε εντύπωση ήταν ότι ο Έλληνας υπουργός μπήκε με το παλτό στο Νο11 της Ντάουνινγκ Στριτ αλλά βγήκε χωρίς αυτό.

Η σύζυγός του, Δανάη Στράτου με ανάρτησή σας στα social media προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Το παλτό ήταν δανεικό και ο Γιάνης Βαρουφάκης αναγκάστηκε να το φορέσει γιατί η βαλίτσα του χάθηκε κάπου ανάμεσα στην Αθήνα και το Λονδίνο.

Έγραψε η κα Στράτου: «Για κάποιον που ξέρει: Η απάντηση είναι απλή: έχασε τη βαλίτσα του στο δρόμο για το αεροδρόμιο. Ο Γιάνης δεν φοράει γραβάτες αλλά πάντα είναι στυλάτος, αυτή τη φορά όμως το look του είναι λίγο παράξενο γιατί φοράει δανεικό μπουφάν και έπρεπε να αγοράσει ένα πουκάμισο την τελευταία στιγμή».

Πηγή φωτογραφίας: Thebest.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε