Σάββατο, 13 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιαννακοπούλου για τα “γαλλικά” στην Κεραμέως: «Τα πήρα στο κρανίο» (βίντεο)

Γιαννακοπούλου για τα “γαλλικά” στην Κεραμέως: «Τα πήρα στο κρανίο» (βίντεο)

Συγγνώμη για το ύφος και τους χαρακτηρισμούς της μέσα στη Βουλή κατά της Νίκης Κεραμέως αλλά όχι για την ουσία ζήτησε, ξανά, η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου. Τα… γαλλικά που έσουρε στην υπουργό Παιδείας χωρίς να προσέξει το ανοιχτό μικρόφωνο την έχουν κάνει το πρόσωπο της ημέρας.

Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε είπε ουσιαστικά η Νάντια Γιαννακοπούλου μιλώντας για το πρωτοφανές περιστατικό χθες (20.05.2020) στη Βουλή. Εκείνη την ώρα που έσουρε τα… εξ αμάξης στην Νίκη Κεραμέως, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ μιλούσε με ένα πολύ φιλικό της πρόσωπο από το Μαράσλειο, όπως αποκάλυψε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Click4more Νάντια Γιαννακοπούλου: «Θα τη σκίσω» είπε για την Κεραμέως με ανοιχτά μικρόφωνα!

«Κι εμείς οι πολιτικοί και οι βουλευτές είμαστε άνθρωποι που όταν συμβαίνουν παράλογα και άδικα, τσαντιζόμαστε, νευριάζουμε, εκνευριζόμαστε. Μόλις είχα πληροφορηθεί μια παράλογη και άδικη ρύθμιση της κας Κεραμέως και τα πήρα στο κρανίο», είπε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Ζήτησε ξανά συγγνώμη για το ύφος, αλλά όχι για την ουσία των όσων είπε. «Όσον αφορά στο ύφος ζητώ συγγνώμη, για το χαρακτηρισμό μου μέσα στη Βουλή, δεν έχω τίποτα προσωπικό με την Κεραμέως», είπε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Σημείωσε δε ότι τα όσα ακούστηκε να λέει στο τηλέφωνο, τα είπε και στην ίδια την υπουργό Παιδείας, όταν μετά το περιστατικό πήγε στη Βουλή για να ψηφίσει. «Τα είπα και στην κα Κεραμέως σε πολύ αυστηρό τόνο. Της είπα ότι με ό,τι κάνει φαίνεται πολιτικά αναξιόπιστη. Της λέω “γιατί το κάνεις; Είναι δικό σου έργο η διασύνδεση του Μαράσλειου με το πειραματικό της Πλάκας. Το κατήργησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κατήγγειλες και τώρα έρχεσαι και κάνεις τα ίδια με τον ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί στοχοποιείς ένα σχολείο;”. Περιμένω να ανακαλέσει ένα τεράστιο λάθος, αλλιώς ή είναι αδέξια ή υπάρχουν άλλοι λόγοι που στοχοποιεί το καλύτερο σχολείο».

Δείτε όλα όσα είπε 

Κι όσα… είπε με ανοιχτά μικρόφωνα στη Βουλή

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις