Πολιτική

Γιάννης Δραγασάκης: Έτσι έγινε η διάρρηξη στο εξοχικό του – Στα 6.000 ευρώ η αξία των κλοπιμαίων

Ένα χάλκινο καζάνι και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα απόσταξης, συνολικής αξίας 6.000 ευρώ, απέσπασαν από το εξοχικό του Γιάννη Δραγασάκη στα Μέγαρα, τον Απρίλιο του 2022, δράστες μετά από διάρρηξη στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, οι δράστες, σε μια διάρρηξη δύο φάσεων, μπήκαν την πρώτη φορά στο εξοχικό το μεσημέρι, με τη σύζυγο του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνει ειδοποίηση στο κινητό της και να ζητά από μία γειτόνισσα να ελέγξει το σπίτι, η οποία ωστόσο δεν είδε κάτι ύποπτο.

Τη δεύτερη φορά που μπήκαν και μετά από ειδοποίηση που πήγε ξανά στους ιδιοκτήτες του εξοχικού, έφτασε στο σημείο ο επιστάτης ο οποίος και διαπίστωσε ότι έλειπαν ένα χάλκινο καζάνι και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα απόσταξης.

Οι δράστες, οι οποίες έχουν συλληφθεί και έχουν δικαστεί, φέρονται να έχουν πουλήσει το καζάνι έναντι 213 ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συνάντηση Ζαχαράκη με Γκιλφόιλ: «Η ελληνοαμερικανική συνεργασία στην παιδεία είναι επένδυση στο κοινό μας μέλλον»
Η υπουργός Παιδείας και η πρέσβης των ΗΠΑ συζήτησαν για κοινές δράσεις με αφορμή τα 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου και τα 250 χρόνια από τη Διακήρυξη της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας
Κίμπερλι Γκιλφόιλ και Σοφία Ζαχαράκη
Βορίδης για Καρυστιανού: Δεν είναι κατανοητή η ταυτότητά της, ψαρεύει σε θολά νερά όπως ο Βελόπουλος
Ο πρώην υπουργός άσκησε κριτική στα κόμματα δεξιότερα της ΝΔ και στάθηκε στις δεσμεύσεις για μετανάστευση και εμπόριο μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη–Ερντογάν στην Άγκυρα
Ο Μάκης Βορίδης
Νίκος Δένδιας από Σύνοδο Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ: Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Γκιουλέρ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έθεσε στο επίκεντρο την ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων και την αμυντική παραγωγή, παρουσιάζοντας την «Ατζέντα 2030» και την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Νίκος Δένδιας
Στη Βουλή τον Μάιο ο Οικουμενικός Πατριάρχης και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας
Ομόφωνα εγκρίθηκαν από τη Διάσκεψη των Προέδρων οι προσκλήσεις προς τον κ. Βαρθολομαίο για ομιλία στις 5 Μαΐου και προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη, με την ακριβή ημερομηνία να οριστικοποιείται εντός του μήνα
Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος