Πολιτική

Γιάννης Δραγασάκης: Έτσι έγινε η διάρρηξη στο εξοχικό του – Στα 6.000 ευρώ η αξία των κλοπιμαίων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα χάλκινο καζάνι και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα απόσταξης, συνολικής αξίας 6.000 ευρώ, απέσπασαν από το εξοχικό του Γιάννη Δραγασάκη στα Μέγαρα, τον Απρίλιο του 2022, δράστες μετά από διάρρηξη στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, οι δράστες, σε μια διάρρηξη δύο φάσεων, μπήκαν την πρώτη φορά στο εξοχικό το μεσημέρι, με τη σύζυγο του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνει ειδοποίηση στο κινητό της και να ζητά από μία γειτόνισσα να ελέγξει το σπίτι, η οποία ωστόσο δεν είδε κάτι ύποπτο.

Τη δεύτερη φορά που μπήκαν και μετά από ειδοποίηση που πήγε ξανά στους ιδιοκτήτες του εξοχικού, έφτασε στο σημείο ο επιστάτης ο οποίος και διαπίστωσε ότι έλειπαν ένα χάλκινο καζάνι και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα απόσταξης.

Οι δράστες, οι οποίες έχουν συλληφθεί και έχουν δικαστεί, φέρονται να έχουν πουλήσει το καζάνι έναντι 213 ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο δημοφιλή
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συντάξεις χηρείας: Σφοδρή επίθεση της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση: «Μόλις 8.552 οι ωφελούμενοι»
Στο επίκεντρο της κριτικής οι συνταξιούχοι πριν από τις 13 Μαΐου 2016, τα αναδρομικά, οι συντάξεις του πρώην ΟΓΑ και οι επικουρικές - Τι αναφέρει ο Τομέας Εργασίας της ΕΛΑΣ για τη νέα ρύθμιση
ΕΛΑΣ, κόμμα Τσίπρα 25
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την ανασυγκρότηση στην πολιτική αντεπίθεση – ΔΕΘ, ψηφοδέλτια, συνεργασίες στην πρώτη γραμμή
Η νέα ηγεσία επιχειρεί να εκπέμψει το μήνυμα ότι, παρά τις αποχωρήσεις και την εσωκομματική αναταραχή, το κόμμα διατηρεί οργανωτικές δομές, κοινωνικές αναφορές και προγραμματικό απόθεμα
Νέοι τομεάρχες στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Μαρινάκης από τη Θεσσαλονίκη: Η διασύνδεση με την Κύπρο θα προχωρήσει – Τι είπε για τεκμήρια και τα μέτρα της ΔΕΘ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε εκτενή αναφορά στο Μετρό της Θεσσαλονίκης και τα εγκαίνια των νέων σταθμών αλλά και σε όσα θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ
Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου στην Θεσσαλονίκη από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
92