Πολιτική

Γιάννης Δραγασάκης: Έτσι έγινε η διάρρηξη στο εξοχικό του – Στα 6.000 ευρώ η αξία των κλοπιμαίων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα χάλκινο καζάνι και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα απόσταξης, συνολικής αξίας 6.000 ευρώ, απέσπασαν από το εξοχικό του Γιάννη Δραγασάκη στα Μέγαρα, τον Απρίλιο του 2022, δράστες μετά από διάρρηξη στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, οι δράστες, σε μια διάρρηξη δύο φάσεων, μπήκαν την πρώτη φορά στο εξοχικό το μεσημέρι, με τη σύζυγο του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνει ειδοποίηση στο κινητό της και να ζητά από μία γειτόνισσα να ελέγξει το σπίτι, η οποία ωστόσο δεν είδε κάτι ύποπτο.

Τη δεύτερη φορά που μπήκαν και μετά από ειδοποίηση που πήγε ξανά στους ιδιοκτήτες του εξοχικού, έφτασε στο σημείο ο επιστάτης ο οποίος και διαπίστωσε ότι έλειπαν ένα χάλκινο καζάνι και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα απόσταξης.

Οι δράστες, οι οποίες έχουν συλληφθεί και έχουν δικαστεί, φέρονται να έχουν πουλήσει το καζάνι έναντι 213 ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
O Mητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας μετά τη σύγκρουση των ελικοπτέρων στην Ψάθα: «Χάσαμε δύο μαχητές της πρώτης γραμμής»
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα πύρινα μέτωπα και το δυστύχημα με τα δύο εναέρια μέσα, ενώ εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Έλληνα συντονιστή και του Δανού χειριστή
Μητσοτάκης, Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας 25
Η Μαρία Καρυστιανού διέγραψε τον Θανάση Αυγερινό από την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» με βαριές αιχμές για «άδηλο σχέδιο»
Η επικεφαλής του κινήματος κατηγορεί τον μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη της για διχαστική στάση, υπονόμευση της ενότητας και παραβίαση της πολιτικής γραμμής
Παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα από την Μαρία Καρυστιανού, σε εκδήλωση στο "Ολύμπιον" στην Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 21 Μαΐου 2026.   (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ 21