Πολιτική

Γιάννης Λαγός: Να εκδοθεί στην Ελλάδα ζητεί η βελγική δικαιοσύνη

Πράσινο φως για την έκδοση του Γιάννη Λαγού στην Ελλάδα έδωσε η βελγική δικαιοσύνη. 

Σύμφωνα με απόφαση του Πρωτοδικείου των Βρυξελλών ο Γιάννης Λαγός πρέπει να εκδοθεί στην Ελλάδα και έχει έχει έως τη Δευτέρα προθεσμία για έφεση. Αν δεν εφεσιβάλει την απόφαση θα φτάσει στην Ελλάδα σε 7-10 μέρες.

Το Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που αφορά στον Ιωάννη Λαγό «κηρύχθηκε εκτελέσιμο», όπως αποφάσισε το προδικαστικό τμήμα του φλαμανδόφωνου πρωτοδικείου των Βρυξελλών. Στην ανακοίνωση επισημαίνει ότι «για προφανείς λόγους ασφαλείας η ημερομηνία παράδοσης δεν μπορεί να κοινοποιηθεί».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συνεχίζεται το beef ΠΑΣΟΚ – Γεωργιάδη για ρουσφέτια και ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η δειλία πάει χέρι-χέρι με την τζάμπα μαγκιά»
Νέα επίθεση της Χαριλάου Τρικούπη κατά του υπουργού Υγείας, που απαντά με αιχμές προς τον Νίκο Ανδρουλάκη και απειλεί με δημοσιοποίηση αιτημάτων βουλευτών της αντιπολίτευσης
Γεωργιάδης, Χρυσοχοΐδης και Ανδρουλάκης 8